Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΛασίθι γενικάΧωρίς προβλήματα η μεταφορά μαθητών από το ΚΤΕΛ

Χωρίς προβλήματα η μεταφορά μαθητών από το ΚΤΕΛ

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Με προγραμματισμό και χωρίς προβλήματα ξεκίνησε στο ΚΤΕΛ Κρήτης η έναρξη του νέου σχολικού έτους για τη μεταφορά μαθητών στα σχολεία των Περιφερειακών Ενοτήτων του νησιού. Αυτό ανέφεραν στον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη οι ηγεσίες του ΚΤΕΛ Ανατολικής και Δυτικής Κρήτης σε συνάντηση τους σήμερα στη Περιφέρεια με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Οι παριστάμενοι εκπρόσωποι των δυο ΚΤΕΛ του νησιού Μανόλης Χαχλιούτης Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ηρακλείου Λασιθίου, Γιώργος Χαλεπάκης γενικός διευθυντής ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου, Γιάννης Καψανάκης Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνου, Γιώργος Χατζηδάκης αντιπρόεδρος ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνου διαβεβαίωσαν τον κ. Αρναουτάκη ότι θα παρεμβαίνουν και θα λύνουν άμεσα όποιο ζήτημα προκύπτει στη μεταφορά μαθητών ενώ τον ευχαρίστησαν για την καλή συνεργασία και την στήριξη του στο ΚΤΕΛ τα τελευταία χρόνια.

Ο κ. Αρναουτάκης και οι εκπρόσωποι του ΚΤΕΛ τόνισαν ότι θα συνεχίσουν την καλή συνεργασία που έχουν για την ασφαλή και απρόσκοπτη μεταφορά των μαθητών από την ενδοχώρα του νησιού στις σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

 

 

 

 

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα