Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΔιάνοιξη δρόμου που θ’ αποφορτίσει κυκλοφοριακά τον Κρούστα

Διάνοιξη δρόμου που θ’ αποφορτίσει κυκλοφοριακά τον Κρούστα

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Η διάνοιξη δρόμου, που θ’ αποφορτίσει κυκλοφοριακά, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρμοδίων υπηρεσιών αλλά και των κατοίκων του Κρούστα συζητήθηκε στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο δημαρχείο. Παρουσία του Δημάρχου κ. Αντώνη Ζερβού, του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Κρούστα κ. Γιάννη Βάρδα, των κ. Νίκου Κουρίνου, Γεωργίου Βάρδα καθώς και του ιδιοκτήτη του ακινήτου κ. Β. Αλέξη. Μίλησαν για το έργο που θα επιτρέψει την κάθετη κίνηση προς το εσωτερικό του χωριού και συζήτησαν τις διαδικασίες για τη διενέργεια της απαιτούμενης απαλλοτρίωσης αλλά και τη σύνταξη του τοπογραφικού –την ευθύνη του οποίου- αναλαμβάνει στο εξής ο Δήμος.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου έκανε γνωστό, ότι  το συγκεκριμένο αίτημα έχει υποβληθεί σε παρελθόντα χρόνο, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει δρομολογηθεί, ενώ η διάνοιξη του συγκεκριμένου δρόμου, αναμένεται να συμβάλλει ουσιαστικά στην αποφόρτιση του εσωτερικού χώρου της κοινότητας, που σήμερα ασφυκτιά εξαιτίας της ανυπαρξίας του συγκεκριμένου δρόμου.

Στην παραπάνω συνάντηση, όπως έγινε γνωστό, υπήρξε συμφωνία με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου, για την διάνοιξη δρόμου τεσσάρων μέτρων- που σε καμία περίπτωση δεν θα δημιουργήσει προβλήματα αρτιότητας στο προσφερόμενο χωράφι.

Ο δήμος Αγίου Νικολάου, σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Ζερβού, αναλαμβάνει την υποχρέωση, να συντάξει το τοπογραφικό τόσο του εν λόγω ακινήτου, όσο και των γειτονικών  ώστε να ολοκληρωθεί ένα δίκτυο δρόμων μέσα στο χωριό, για  την υλοποίηση του οποίου θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια.

 

 

 

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα