Επεισόδια αναστάτωσαν στην δικαστική αίθουσα του Μικτού Ορκτωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου όπου διεξάγεται η ακροαματική διαδικασία για την άγρια δολοφονία του 71χρονου Όθωνα Ανδρουλιδάκη που δέχτηκε 56 μαχαιριές για … 100 ευρώ !

Ένας από τους συγγενείς του θύματος προσπάθησε να φτάσει στο εδώλιο με σκοπό να χτυπήσει τον κατηγορούμενο ωστόσο οι αστυνομικοί έπεσαν πάνω του και πρόλαβαν να τον απομακρύνουν.

Τις σφοδρές αντιδράσεις πυροδότησε ο ισχυρισμός του κατηγορουμένου που αρνήθηκε ότι σκότωσε τον ηλικιωμένο. Ο ίδιος υποστήριξε ότι όλα τα έκανε ο δεύτερος κατηγορούμενος ο οποίος είναι ανήλικος και τόνισε ότι ο ίδιος δεν μπορούσε να αντιδράσει γιατί ο νεαρός κρατούσε μαχαίρι.

Καταπέλτης ο εισαγγελέας

Από την πλευρά του ο εισαγγελέας έδρας  ζήτησε από τους δικαστές και τους ενόρκους να κηρύξουν ένοχο για όλες τις πράξεις τον κατηγορούμενο υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Ο ίδιος τόνισε πως οποίος τέλεσε της συγκεκριμένη ανθρωποκτονία που ήταν ιδιαίτερα βάναυση και σκληρή έχει ελάχιστα ψήγματα ανθρωπιάς μέσα του.

Η ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση ξεκίνησε το πρωί με την αίθουσα του δικαστηρίου να κατακλύζεται από συγγενείς του άτυχου άνδρα και τους αστυνομικούς να βρίσκονται σε επιφυλακή.

Στο εδώλιο κάθεται σήμερα ο ενήλικας κατηγορούμενος ενώ ο συγκατηγορούμενος του θα δικαστεί σε δικαστήριο ανηλίκων.

Πηγή: cretalive.gr