Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο 2ος ποδηλατικός γύρος του Οροπεδίου Λασιθίου από τον Ποδηλατικό Όμιλο Αγίου Νικολάου (ΠΟΑΝ). Σημείο εκκίνησης υπήρξε η πλατεία Ελ. Βενιζέλου στον Άγιο Νικόλαο, όπου φορτώθηκαν τα ποδήλατα σε οχήματα με προορισμό τη Μονή Κρουσταλλένιας στο Οροπέδιο.
Εκεί τους περίμεναν οι πιο τολμηροί και έμπειροι ποδηλάτες, οι οποίοι έφτασαν στο Οροπέδιο ξεκινώντας νωρίτερα με τα ποδήλατα δρόμου από τον Άγιο Νικόλαο.
Με τους συμμετέχοντες να φτάνουν τους σαράντα, και με τον καιρό να είναι σύμμαχος τους, οι ποδηλάτες μικροί και μεγάλοι, ξεκίνησαν μια μεγάλη (21,5km) αλλά εύκολη για όλες τις ηλικίες ποδηλατοβόλτα στα χωριά του Οροπεδίου Λασιθίου.
Σε πνεύμα παρεΐστικο και ευχάριστο οι ποδηλάτες απόλαυσαν τη διαδρομή, την ηλιόλουστη μέρα και την ομορφιά του Οροπεδίου.
Η βόλτα διήρκησε περίπου τρεις ώρες, με μία στάση στο Δικταίον Άντρον για ξεκούραση και χαλάρωση θαυμάζοντας από ψηλά τη θέα.
Η διαδρομή ολοκληρώθηκε στον Άγιο Κωνσταντίνο, όπου ακολούθησε γεύμα στο παραδοσιακό εστιατόριο «Βιλαέτι». Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες που μας τίμησαν με την παρουσία τους από τον Άγιο Νικόλαο, την Νεάπολη, την Ιεράπετρα και το Ηράκλειο. Πιστεύουμε ότι όλοι έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις και θα τα πούμε σύντομα σε μία από τις επόμενες δράσεις μας.
Το ΔΣ του ΠΟΑΝ
poan4

poan5

poan

poan3