Ξεκίνημα στις εσωτερικές διοργανώσεις τένις του ΑΟ Λατώ και αυτή τη σεζόν, με το τουρνουά τένις-open 2016, Νοέμβριου-Δεκεμβρίου. Το αγωνιστικό πρόγραμμα να περιλαμβάνει τις  κατηγορίες Μονό Ανδρών και Μονό Γυναικών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των διοργανωτών, δικαίωμα συμμετοχής έχουν παίκτες γεννημένοι από το 2002 και πριν.

Δηλώσεις συμμετοχής έως την Κυριακή 27/11/2016 και ώρα 12:00 στη φόρμα που επισυνάπτεται στη σελίδα του σωματείου στο facebook «Lato Tennis Club», με κόστος συμμετοχής 10 ευρώ. Η κλήρωση των αγώνων θα γίνει την Κυριακή στις 27/11 και ώρα 20:00.

Υπεύθυνοι αγώνων είναι οι Γιώργος Μήλας και Γιάννης Τζώρτζης, επιδιαιτητής αγώνων ο Αντώνης Κριτσωτάκης και βοηθός επιδιαιτητή η Μαρίνα Λεβέντη.

Οι κανόνες διεξαγωγής των αγώνων είναι, απευθείας σε κυρίως ταμπλό και για τις γυναίκες και για τους άνδρες με έναρξη την ερχόμενη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθούν ανάλογα με τις συμμετοχές στις 11 Δεκεμβρίου ή στις 18 Δεκεμβρίου, με σχετική ανακοίνωση να εκδίδεται μετά το πέρας της προθεσμίας δηλώσεων.

Στο κυρίως ταμπλό ο νικητής θα είναι στα δυο νικηφόρα sets με tie break των επτά πόντων στην ισοπαλία (6-6) games, ενώ σε περίπτωση τρίτου set θα παίζεται super tie break των 10 πόντων.

Πριν τον αγώνα οι παίκτες θα πρέπει να υπογράψουν αίτηση- υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα αναγράφεται ότι αναλαμβάνουν την ευθύνη της υγείας τους. Μετά την παρέλευση 15 λεπτών από την προγραμματισμένη έναρξη κάθε αγώνα, η απουσία οποιουδήποτε συμμετέχοντος θα επιτρέπει στον αντίπαλό του να προχωρεί άνευ αγώνος στην επόμενη φάση του τουρνουά. Οι αγώνες θα διεξαχθούν και στα τρία γήπεδα του ξενοδοχείου Mirabello κατά τη διάρκεια της ημέρας και υπό το φως των προβολέων, καθώς και στα δυο δημοτικά γήπεδα τένις.