– Στη Μαύρη Θάλασσα έχει συντριβεί αεροπλάνο της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας που χάθηκε από τα ραντάρ
– Το αεροπλάνο τύπου Τουπόλεφ είχε ξεκινήσει από το Σότσι με κατεύθυνση τη Λαττάκεια της Συρίας
– Βρέθηκαν τα συντρίμμια του επιβεβαιώνουν οι υπηρεσίες διάσωσης της Ρωσίας
– “Απίθανο να βρεθεί ζωντανός κάποιος από τους επιβαίνοντες” λένε οι υπηρεσίες διάσωσης
– Στο αεροπλάνο επέβαιναν 92 άτομα, μεταξύ των οποίων πολλοί μουσικοί -ολόκληρη χορωδία, 50 άτομα μουσικοί που παίζουν μπαγιάν και μπαλαλάικα-
και δημοσιογράφοι

Ένας απ’ τους τραγουδιστές του συνόλου Αλεξαντρόφ του ρωσικού στρατού, ο σολίστ Βαντίμ Ανανίεφ, απέφυγε το μοιραίο γιατί αναγκάστηκε να μείνει στο σπίτι του για να βοηθήσει τη λεχώνα γυναίκα του, που μόλις έφερε στον κόσμο το γιο τους.

Το αεροσκάφος της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας τύπου Τουπόλεφ (ΤU-154) που εξαφανίστηκε νωρίτερα από τα ραντάρ λίγο μετά την απογείωση του από το αεροδρόμιο του Σότσι, μετέφερε 92 άτομα, μεταξύ των οποίων μουσικοί και δημοσιογράφοι, ανακοίνωσε πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο Sputnik.

Το αεροπλάνο κατευθυνόταν στη Λαττάκεια της Συρίας σύμφωνα με τις υπηρεσίες διάσωσης, συνετρίβει τελικώς στη Μαύρη Θάλασσα όχι μακριά από το σημείο που ξεκίνησε. Τα συνεργεία διάσωσης που έσπευσαν στην περιοχή, βρήκαν τα συντρίμμια του, ενώ τα σενάρια θέλουν μέχρι στιγμής το αεροπλάνο να έχει καταπέσει είτε από τεχνική βλάβη είτε από λάθος του πιλότου. (newsit)