Αρχική_Τοπικά νέαΙεράπετραΠεριβαλλοντικές δράσεις στην Ιεράπετρα

Περιβαλλοντικές δράσεις στην Ιεράπετρα

Από

Ημερομηνία

Στα πλαίσια του «Let’s do it Greece» το Ν.Π.Δ.Δ. «Περιβάλλον» Δήμου Ιεράπετρας με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ιεράπετρας-Νεάπολης, το 2ο Νηπιαγωγείο Ιεράπετρας και το Σύλλογο Γονέων του 2ου Νηπιαγωγείου Ιεράπετρας θα πραγματοποιήσουν από κοινού δράση τη Τετάρτη 29 Μαρτίου με στόχους τόσο να υιοθετηθεί ο σχολικός χώρος ως πεδίο δράσης καθαρισμού και βελτίωσης του περιβάλλοντος όσο και να ευαισθητοποιηθούν και να έρθουν σε μια πρώτη επαφή τα  λιλιπούτια νήπια με την ιδέα του εθελοντισμού και της συνεργασίας.

Οι δράσεις θα κορυφωθούν την Κυριακή 2 Απριλίου όπου θα υπάρξει συντονισμός του Ν.Π.Δ.Δ. «Περιβάλλον» Δήμου Ιεράπετρας, του Κ.Π.Ε. Ιεράπετρας-Νεάπολης, του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, του Νέου Πολιτιστικού Συλλόγου Ιεράπετρας, του μη κερδοσκοπικού συλλόγου «Crete For Life-Η Κρήτη δίνει Ζωή», του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Κάτω Χωριού Ιεράπετρας, του A2 Τμήματος του ΕΠΑΛ, του Συλλόγου Φίλων Ποδήλατου και με άλλους φορείς σε ολόκληρη τη χώρα πραγματοποιώντας οργανωμένες εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης.

Πιο συγκεκριμένα έχουν προγραμματιστεί για εκείνη την ημέρα τρείς δράσεις, στις οποίες μπορούν όλοι μαζί να συμμετάσχουμε. Ακολουθούν τα σημεία δράσεων:

Παλιά πόλη Ιεράπετρας «Κάτω Μερά»

Υδροβιότοπος Μπραμιανών

Κάτω Χωριό Ιεράπετρας

 

Πρόσφατα άρθρα