Από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 3 Μαϊου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προέδρου Γεωργίου Καρτσάκη και του Γεν. Γραμματέα Μιχάλη Σπυριδάκη της Ένωσης μας παρουσία του Εκπροσώπου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μανούσου Γιανναδάκη, με τον Προϊστάμενο του Επιτελείου Α.Ε.Α, Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη και τον προϊστάμενο του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού Α.Ε.Α., Υποστράτηγο Ανδρέα Δασκαλάκη.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, τους ενημερώσαμε για για τα προβλήματα του Νομού μας, όσον αφορά την σοβαρή έλλειψη προσωπικού που μαστίζει τις Αστυνομικές υπηρεσίες.

Αμφότεροι οι στρατηγοί, ως γνώστες του προβλήματος, εξέφρασαν την επιθυμία τους μελλοντικά για την επίλυση του, προκείμενου να ενισχυθεί η αστυνόμευση και να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών του Λασιθίου.

Τέλος τους ευχαριστήσαμε για την τιμή που μας έκαναν, να παρευρεθούν στα εγκαίνια της αίθουσας του Γυμναστηρίου μας «Κοκολάκης Νικόλαος» στο κτίριο του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Νικολάου.