ΑρχικήΚρήτηΧανιά: Οπλισμένος άντρας κατέλαβε τα γραφεία του ΟΚΑΝΑ

Χανιά: Οπλισμένος άντρας κατέλαβε τα γραφεία του ΟΚΑΝΑ

Από

Ημερομηνία

Λίγο μετά τις 8 το πρωί ένας 45χρονος πατέρας πέντε παιδιών ο οποίος συμμετέχει στο πρόγραμμα απεξάρτησης του ΟΚΑΝΑ ευρισκόμενος σε έξαλλη κατάσταση μπήκε στο χώρο του Κέντρου Απεξάρτησης.

Σύμφωνα με τα “Χανιώτικα Νέα”, ο 45χρονος ο οποίος διατηρεί περίπτερο στο Ενετικό λιμάνι, άρχισε να φωνάζει και έβγαλε πιστόλι απειλώντας τους υπαλλήλους. Τρεις από τους υπαλλήλους μπήκαν σε ένα δωμάτιο και παραμένουν κλειδωμένοι σε αυτό ενώ τους υπόλοιπους τους άφησε να φύγουν εκτός χώρου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες υπαλλήλων του ΟΚΑΝΑ το άτομο με το όπλο φώναξε ότι είναι σε έξαλλη κατάσταση γιατί δεν του ανανεώνεται μία άδεια που έχει για άδεια για περίπτερο στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων. Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις ο 45χρονος αντιλήφθηκε την παρουσία της Αστυνομίας, πυροβόλησε 3 ή 4 φορές, με τους αστυνομικούς να ανταποδίδουν τα πυρά.

Αυτή την στιγμή ο χώρος παραμένει αποκλεισμένος από ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας ενώ στο σημείο έχουν κληθεί συγγενικά πρόσωπα του 45χρονου προκειμένου να τον πείσουν να παραδοθεί.

Γιατρός της μονάδας συνομίλησε με τον ένοπλο μέσω τηλεφώνου και του ζήτησε να αφήσει το όπλο και να παραδοθεί.

Πρόσφατα άρθρα