Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΜεραμπελιώτικη παρουσία στην ποδηλατική ανάβαση Σκίνακα

Μεραμπελιώτικη παρουσία στην ποδηλατική ανάβαση Σκίνακα

Από

Ημερομηνία

Στην πέμπτη θέση της κατηγορίας Master A τερμάτισε ο αθλητής του Ποδηλατικού Ομίλου «Δρήρος» Νεάπολης Μιχάλης Πατεράκης στον αγώνα της ανάβασης Σκίνακα ο οποίος διεξήχθη στο Ρέθυμνο το Σάββατο με διοργανωτή το τοπικό σωματείο «Άτλας», σε έναν ιδιαίτερα δύσκολο απαιτητικό αγώνα 72χλμ. από τη Μονή Αρκαδίου περνώντας από Ελεύθερνα, Πηγουνιανά, Χουμέρι, Άγιο Μάμα, Λιβάδια, Ζωνιανά, Ανώγεια μέχρι τις κορφές του Ψηλορείτη και το αστεροσκοπείο του Σκίνακα υψόμετρο σχεδόν 2000μ.

Στη δεύτερη συμμετοχή του Νεαπολίτικου σωματείου από τον Μανόλη Σουλαδάκη στην open κατηγορία η τύχη δεν ήταν με το μέρος του, καθώς λίγο πριν το τέλος του αγώνα έσκασε το λάστιχο του και έτσι δεν κατάφερα να τερματίσει.

Τέταρτος ο Κουκουράκης

Μια ακόμη Λασιθιώτικη παρουσία στον αγώνα υπήρξε από τον Αγιονικολιώτη Μιχάλη Κουκουράκη στην κατηγορία των Παίδων, με τον αθλητή του «Τάλως» Χανίων έπειτα από μεγάλη προσπάθεια να τερματίζει τελικά στην τέταρτη θέση, «αγγίζοντας» το βάθρο και το χάλκινο μετάλλιο, το οποίο κρίθηκε στο νήμα και στη γραμμή του τερματισμού, όπου αν και έφτασε τον προπορευόμενο για αρκετή ώρα αντίπαλο του, δεν κατάφερε να τον προσπεράσει.

Πρόσφατα άρθρα