Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΘετικά δεδομένα για το 2018 στον τουρισμό για την περιοχή μας

Θετικά δεδομένα για το 2018 στον τουρισμό για την περιοχή μας

Από

Ημερομηνία

Οι καλές πληρότητες που παρατηρούνται φέτος στα ξενοδοχεία της Κρήτης αναμένεται να συνεχιστούν και την επόμενη χρονιά. «Δεν πρόκειται μόνο για ένα φαινόμενο που καταγράφεται μόνο την φετινή χρονιά, αλλά όλες οι ενδείξεις φανερώνουν πως η Κρήτη θα βαδίσει τον ίδιο δρόμο το 2018, αφού διαφαίνονται θετικές προοπτικές» είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο Πρόεδρος των Διευθυντών Ξενοδοχείων της Κρήτης και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας, Γιώργος Πελεκανάκης.

«Η ζήτηση που υπάρχει από τους τουριστικούς πράκτορες είναι αισθητά αυξημένη. Τα συμβόλαια που συζητούνται ή και κλείνονται αυτή την περίοδο, κινούνται με μια αυξητική τάση που φτάνει στο 10 -20%. Δεδομένο εξαιρετικά ευοίωνο και αισιόδοξο, διότι αυτό συνεπάγεται πως η δέσμευση κλινών που καταγράφεται από τώρα, δίνει ένα προβάδισμα στην Κρήτη, ώστε να εξασφαλίσει από νωρίς, μια πολύ καλή σεζόν για το επόμενο καλοκαίρι.

«Η ζήτηση των κρεβατιών για τον επόμενο χρόνο από τους πράκτορες είναι σε υψηλά επίπεδα και βλέπουμε ότι υπάρχει τάση αύξησης στη ζήτηση κρεβατιών», επιβεβαιώνει ο κ. Πελεκανάκης, διευκρινίζοντας πως δεν πρόκειται για τεράστιες αλλαγές, αλλά για ξεκάθαρη αυξητική τάση στην ζήτηση.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ

Πρόσφατα άρθρα