Το Σάββατο στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί στο «Πέτρος Βουζουνεράκης» με κάθε επισημότητα ο αγιασμός και η επίσημη «πρώτη» του ΟΦΙ για την νέα αγωνιστική περίοδο 2017-2018, η οποία τον βρίσκει στη Γ΄ εθνική κατηγορία μετά από 11 χρόνια.

Πρόκειται για μια ιστορική στιγμή που ζουν οι άνθρωποι του ΟΦΙ και πολύ περισσότερο οι φίλοι του, καθώς δεν μιλάμε απλώς για μια συμμετοχή και ότι ακολουθήσει στην τύχη, αλλά μια παρουσία με προοπτική εδραίωσης. Υπάρχουν γερά θεμέλια που εγγυώνται στον ΟΦΙ μια λαμπρή σελίδα στην ιστορία του.

Ο πρόεδρος του ΟΦΙ Θανάσης Χηνόπουλος και το νεανικό, ευέλικτο και φιλόδοξο συμβούλιο έχουν βάλει την… σφραγίδα τους και απομένει να αποδειχθεί στην πράξη εντός αγωνιστικού χώρου, ενώ η επένδυση πάνω σε έναν νεαρό προπονητή τον Γιάννη Μάγγο που επίσης έχει όλα τα φόντα να πραγματοποιήσει σπουδαία καριέρα στους πάγκους, μας δείχνουν που στοχεύουν οι «ασπρόμαυροι».

Παράλληλα, οι μεταγραφές συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς και δεν αποκλείεται μέχρι το Σάββατο να έχουν ολοκληρωθεί κατά 90% και οι λιγοστές εκκρεμότητες θα υλοποιηθούν στο επόμενο διάστημα.

Όσον αφορά την «πρώτη» έχουν σταλθεί προσκλήσεις στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο, στο Δήμαρχο Ιεράπετρας Θεοδόσιο Καλαντζάκη, στις αρχές της εκκλησίας της πόλης και των θεσμών και ανεπίσημα σε όλους τους φίλους του ΟΦΙ και γενικά του Λασιθίου.