Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΚρήτηΗράκλειοΈκλεβαν από καταστήματα και τα έστελναν στο εξωτερικό

Έκλεβαν από καταστήματα και τα έστελναν στο εξωτερικό

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Συνελήφθησαν την Τετάρτη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, τρεις αλλοδαποί υπήκοοι Ρωσίας (30χρονος, 32χρονη και 42χρονη), κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Εξιχνιάστηκαν πέντε υποθέσεις κλοπών που διαπράχθηκαν σε εμπορικά καταστήματα στη Χερσόνησο.

Από την ανάλυση του τρόπου δράσης και την εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, προέκυψε ότι ο 30χρονος με την 32χρονη και την 42χρονη, είχαν προβεί στην διάπραξη πέντε κλοπών, σε εμπορικά καταστήματα, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου.

Ειδικότερα, από τη διενεργηθείσα έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι τρεις αλλοδαποί, είχαν αφαιρέσει διάφορα αντικείμενα, από τουριστικά καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου, καθ’ όλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου, τα οποία αφού τα συσκεύαζαν, τα έστελναν ταχυδρομικώς σε χώρα του εξωτερικού, είτε τα μετέφεραν οι ίδιοι στο εξωτερικό.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας χθες εντοπίστηκαν οι τρεις αλλοδαποί και σε έλεγχο που τους διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν τσάντες, οι οποίες περιείχαν το χρηματικό ποσό των 175 ευρώ και διάφορα αντικείμενα (είδη ένδυσης, είδη  καλλυντικών, αρώματα, γυαλιά ηλίου, πορτοφόλια κλπ), την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.

Ακολούθησε έρευνα, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, σε χώρο που διέμεναν οι τρεις αλλοδαποί, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα είδη εμπορίου (είδη ένδυσης και υπόδησης, ηλεκτρονικές συσκευές, αλκοολούχα ποτά, τσιγάρα, κ.λπ.).

Τα εν λόγω είδη, έφεραν ετικέτες με την ενδεικτική τιμή πώλησης τους και τις επωνυμίες τους, επιπλέον βρέθηκαν πέντε  παραστατικά αποστολής δεμάτων (ειδών ένδυσης) από Ταχυδρομικό Υποκατάστημα.

Μέρος των κατασχεθέντων αντικειμένων, αποδόθηκαν στους παθόντες.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα