Το μεγάλο και γεμάτο αλληλεγγύη, αίσθημα ανθρωπιάς και εθελοντισμού ταξίδι της “Φλόγα της Αγάπης” της 15ης Λαμπαδηδρομίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών πέρασε το περασμένο Σάββατο από το Επάνω Μεραμπέλλο.
Με αφετηρία το Βραχάσι όπου η φλόγα έφτασε από το Οροπέδιο Λασιθίου και όπου έγινε η τελετή αφής δεκάδες παιδιά και άνθρωποι κάθε ηλικίας έτρεξαν κρατώντας την Φλόγα της Αγάπης στέλοντας παντού το μήνυμα πως η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια πράξη με αξία ζωής.
Αφού πέρασε από Βραχάσι-Σίσι-Μίλατος-Λατσίδα-Βουλισμένη η Φλόγα κατέληξε στη Νεάπολη όπου έγινε – στην πλατεία δικαστηρίων και η τελετή λήξης.
Ακολούθησαν χορευτικές επιδείξεις από τη σχολή χορού “Το σπίτι της τέχνης” της Ανδρ. Γαλανού και ομιλίες από τους διοργανωτές και συνδιοργανωτές.
- ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ
ΝΙΚΟΣ ΣΓΟΥΡΟΣ