Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΑθλητισμόςΠροβληματισμός στον ΑΟ Βραχασίου

Προβληματισμός στον ΑΟ Βραχασίου

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Έπειτα από σχεδόν δύο εβδομάδες προετοιμασίας, ο ΑΟ Βραχασίου έδωσε φιλικό παιχνίδι το οποίο ήταν περισσότερο μια ευκαιρία για να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι παίκτες και να αποτελέσει μια καλή προπόνηση, ώστε ο Γιώργος Χρυσός να δει ατομικά κυρίως ορισμένα στοιχεία των ποδοσφαιριστών του.

Σίγουρα η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση, όμως παρά τις όποιες προσπάθειες γίνονται έχοντας προσεγγίσει αρκετούς παίκτες δεν έχουν καταφέρει να έρθουν σε κάποια συμφωνία και όσο περνούν οι μέρες τα πράγματα δυσκολεύουν όλο και περισσότερο, με αποτέλεσμα διοικούντες και κυρίως προπονητής, να προβληματίζονται ιδιαίτερα για το μέλλον και το πώς θα αντεπεξέλθει η ομάδα στις υποχρεώσεις της.

Χθες υπήρξε ρεπό, ενώ σήμερα έχει προγραμματιστεί επιστροφή στις προπονήσεις οι οποίες εξακολουθούν να γίνονται με μικρό αριθμό ποδοσφαιριστών, καθώς οι περισσότεροι έχουν αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις αυτή την περίοδο, κάτι που ασφαλώς δεν βοηθάει τον κ. Χρυσό να φτιάξει την ομάδα όπως έχει σχεδιάσει και θα χρειαστεί αρκετό διάστημα μέχρι να δέσουν, ελπίζοντας μέχρι τότε να μην έχει χαθεί πολύτιμο έδαφος στη βαθμολογία.

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα