Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΙεράπετραΠαράδοση ορθοπεδικών εργαλείων

Παράδοση ορθοπεδικών εργαλείων

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Ως Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας, κατόπιν ομόφωνης απόφασης (Πρακτικό 19) και το με αρ. πρωτ. 33/23-8-17 έγγραφό μας προς το Διοικητή του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, παραδώσαμε σήμερα  Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 12.00 το μεσημέρι στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας ένα σετ ορθοπεδικών πριονιών- τρυπανιών, για τις ανάγκες του Ορθοπεδικού τμήματος.

Στην παράδοση παραβρέθηκαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ιεράπετρας κ. Γεώργιος Αρακαδάκης, ο Πρόεδρος Ανδρέας Μαμαντόπουλος και αρκετά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.

Η προσφορά αυτή, που γίνεται μετά από συνεννόηση με τον Διοικητή και τα όργανα του Νοσοκομείου, προέρχεται από τη συνδρομή εγγραφής των μελών του συλλόγου και δωρεές μελών ή φίλων.

Σ’ αυτή την ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για τον τόπο μας, ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας και ας συνεισφέρουμε όλοι με την εγγραφή μας στο Σύλλογο  το ποσό των 10 ευρώ, που είναι και ετήσια συνδρομή για να έχουμε ένα δυναμικό Σύλλογο με φωνή και οικονομικές δυνατότητες ενίσχυσης του Νοσοκομείου, εκεί που το κράτος αδυνατεί.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο  Πρόεδρος

Ανδρέας Μαμαντόπουλος

Ο Γραμματέας

Χαράλαμπος Κανάκης

 

 

 

 

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα