Τη Δευτέρα ξεκίνησε η δρομολόγηση αστικού λεωφορείου, το οποίο θα εξυπηρετεί τους μαθητές που στεγάζονται στο κτιριακό συγκρότημα του Ξερόκαμπου.

Επισκεφτήκαμε το σταθμό του ΚΤΕΛ Αγίου Νικολάου και συναντήσαμε τον αντιπρόεδρο του ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου κ. Μανώλη Περουλιό. Τον ρωτήσαμε αν το πρώτο μαθητικό δρομολόγιο είχε επιτυχία: «Είμαστε ευχαριστημένοι γιατί υπήρχε συμμετοχή. Το λεωφορείο γέμισε από μαθητές» απάντησε και συμπλήρωσε ότι «το δρομολόγιο ξεκινά από το Μότο Μπάμπης και οι επόμενες στάσεις είναι στη γέφυρα – ΑΣΤΕΚ, στη Μαρίνα, στην Πλατεία και η τελευταία στάση είναι η γνωστή απέναντι από το Τελωνείο».

«Το δρομολόγιο – πρόσθεσε – ξεκινάει στις 7:40 το πρωί και είναι προσφορά του ΚΤΕΛ στους μαθητές της πόλης μας. Νοιαζόμαστε για την ασφάλειά τους, ώστε να χρησιμοποιούνται λιγότερα μοτοποδήλατα. Προς το παρόν το δρομολόγιο αυτό πραγματοποιείται μόνο το πρωί. Δεν προβλέπεται μετά την λήξη των μαθημάτων καθώς οι ώρες που σχολάνε οι μαθητές είναι διαφορετικές. Θα δούμε, μέσα στη βδομάδα, πώς θα εξελιχθεί το δρομολόγιο και θα αποφασίσουμε σχετικά».
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΛΩΝΤΖΑΣ