Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΧανιάΡεπορτάζΔραματική έκκληση της χαροκαμένης μάνας

Δραματική έκκληση της χαροκαμένης μάνας

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Στον Περιφερειάρχη Κρήτης, τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων και τον Δήμαρχο Χανίων απευθύνεται η μητέρας της αδικοχαμένης Στέλλας, που έχασε τη ζωή της μαζί με τον Γιάννη στο φρικτό τροχαίο έξω από το Πολυτεχνείο.

Η επιστολή της Βαρβάρας Γιόραν θέτει ερωτήματα στους τρεις αυτοδιοικητικούς, τους θυμίζει τις υποσχέσεις που έδωσαν και τους καλεί να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του έτσι ώστε να μη χρειαστεί να θρηνήσουμε άλλα θύματα.

Στην επιστολή της η χαροκαμένη μητέρα αναφέρει:

“Σήμερα, 34 μέρες μετά το διπλό φονικό που έγινε στην Ελ. Βενιζέλου στα Κουνουπιδιανά Χανίων, έξω από το Πολυτεχνείο, αισθάνομαι την ανάγκη, να θέσω μερικά ερωτήματα και να λάβω όμως και συγκεκριμένες απαντήσεις.

Αγαπητέ κ. Βάμβουκα, Δήμαρχε Χανίων, μετά από τη συνάντηση που είχατε, με την επιτροπή της ομάδας ΚΚΑΠΠ «Για τη Στέλλα και τον Γιάννη» στις 30/08/17, δηλώσατε ότι, υπεύθυνη για την κατασκευή και περάτωση του έργου για χάραξη, πεζοδρόμηση και κατασκευή πεζογεφυρών, είναι η Περιφέρεια. Ενδιάμεσα, πραγματοποιήθηκε η τοποθέτηση φαναριών έξω από την πύλη του Πολυτεχνείου.

Η ερώτησή μου είναι. Έχετε μήπως ενημερωθεί από την περιφέρεια, για τυχόν εξελίξεις όσον αφορά στο θέμα? Είχατε μήπως την περιέργεια να ρωτήσετε αν έχει προχωρήσει κάτι?

Αγαπητέ κ. Βουλγαράκη, Αντιπεριφερειάρχη, διαβεβαιώσατε την επιτροπή της ομάδας ΚΚΑΠΠ «για τη Στέλλα και τον Γιάννη», ότι έχει γίνει ανάθεση της μελέτης για το έργο στην Ελ. Βενιζέλου. Θα ήθελα να μάθω, κατ’ αρχήν, αν πρόκειται για νέα μελέτη και όχι αυτή που είχε καταθέσει το Πολυτεχνείο Κρήτης στην περιφέρεια από το 2014, με υπενθύμιση το 2016? Αν μιλάμε για νέα μελέτη, θα ήθελα να μάθω, αν έχετε καθόλου άγχος για την ολοκλήρωσή της και αν έχετε πιέσει καθόλου τα άτομα που την έχουν αναλάβει.

Αγαπητέ κ. Αρναουτάκη, Περιφερειάρχη Κρήτης, δεσμευτήκατε στην επιτροπή της ομάδας ΚΚΑΠΠ «για τη Στέλλα και τον Γιάννη», ότι μόλις πάρετε στα χέρια σας τη σχετική μελέτη, θα αποδεσμεύσετε άμεσα τις σχετικές δαπάνες, έτσι ώστε να υλοποιηθεί το έργο ΑΜΕΣΑ.

Η ερώτησή μου προς εσας είναι. Έχετε ενδιαφερθεί να μάθετε για την πορεία εξέλιξης της μελέτης? Έσείς έχετε πιέσει καθόλου τους συνεργάτες σας για το θέμα αυτό?

Κύριοι ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ!!!! Αν για κακή μας τύχη, συμβεί κι άλλο δυστύχημα στον καταραμένο αυτό δρόμο, καταλαβαίνετε ότι δεν θα είμαι η μόνη που δεν μπορώ να κοιμηθώ…

Αν νομίζετε ότι το θέμα θα ξεχαστεί, τότε δυστυχώς για σας, να σας ενημερώσω, ότι όσο υπάρχω, δεν θα υπάρχει στιγμή που θα ξεχάσω πόσο άδικα χάθηκαν τα παιδιά μας και κατ’επέκταση, δεν θα αφήσω να ξεχαστεί και από όλο τον κόσμο. Αναμένω, με αγωνία θα έλεγα, τις απαντήσεις σας, με όποιο τρόπο επιλέξει ο καθένας από σας”.

Πηγή: zarpanews

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα