Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΑθλητισμόςΣε δυο ηλικιακές κατηγορίες θα διεξαχθεί το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Λασιθίου

Σε δυο ηλικιακές κατηγορίες θα διεξαχθεί το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Λασιθίου

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Σε δύο ηλικιακές κατηγορίες (2004-2005 και 2006-2007) θα διεξαχθεί το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Λασιθίου περιόδου 2017-2018, σύμφωνα με την προκήρυξη του η οποία απεστάλη τις προηγούμενες ημέρες στα σωματεία. Δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να κατατεθούν μέχρι την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου και ώρα 21.00 και η έναρξη των αγώνων ορίζεται για την 4 Νοεμβρίου.

Όπως αναφέρει η προκήρυξη, η Ε.Π.Σ.Λ. διοργανώνει το συγκεκριμένο πρωτάθλημα με σκοπό την άθληση των νέων και ενίσχυση της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των διαγωνιζομένων τμημάτων υποδομής των αθλητικών συλλόγων. Οι αγώνες αυτοί δεν έχουν χαρακτήρα ανταγωνισμού ή πρωταθλητισμού μεταξύ των συμμετεχόντων φορέων και αθλητών, αλλά μόνο συμμετοχή στην ψυχαγωγία που προσφέρει η άθληση.

Η Επιτροπή πρωταθλημάτων υποδομής αποτελείται από τον Μανόλη Χριστινάκη (Πρόεδρος), τον Γιώργο Πατεράκη (Γραμματέας) και τα μέλη Χαρά Μπαριτάκη και Παναγιώτη Κουτούζος.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητικοί Σύλλογοι της ΕΠΣΛ αλλά και τα αθλητικά κέντρα που αναγνωρισμένα διατηρούν   τμήματα υποδομής, αρκεί να υποβάλλουν όπως προβλέπεται  σχετική δήλωση συμμετοχής. Το αθλητικό σωματείο ή το αθλητικό κέντρο που επιθυμεί να συμμετέχει πρέπει να υποβάλλει μέχρι την καθορισμένη ημερομηνία δήλωση συμμετοχής και κατάσταση των αθλητών ανά κατηγορία(ηλικία). Στη δήλωση αυτή του σωματείου πέραν των στοιχείων των αθλητών με την ημερομηνία γέννησης τους, πρέπει να φαίνονται τα στοιχεία του προπονητή και του υπευθύνου του σωματείου.

Οι κατηγορίες του τουρνουά είναι 2004-2005 και 2006-2007 και σε κάθε κατηγορία σωματείο ή αθλητικό κέντρο δεν μπορεί να συμμετέχει με περισσότερες της μία ομάδας. Ομάδα που θα χρησιμοποιήσει αποδεδειγμένα  ποδοσφαιριστές μεγαλύτερης ηλικίας από αυτούς που προβλέπει η Προκήρυξη την πρώτη φορά θα χάνει τον αγώνα και τη δεύτερη θα αποβάλλεται από το Πρωτάθλημα και θα αφαιρούνται 3 βαθμοί από τον Βαθμολογικό Πίνακα.

 

Κανονισμοί

Ισχύουν οι διεθνείς κανονισμοί αγώνων ποδοσφαίρου 11Χ11  με τις παρακάτω εξαιρέσεις:

α. Στους αγώνες 2004-2005 11Χ11, ο αγώνας διεξάγεται σε δύο ημίχρονα των 45 λεπτών έκαστο.

β. Στους αγώνες 2006-2007 9Χ9, ο αγώνας διεξάγεται σε δύο ημίχρονα των 35 λεπτών έκαστο.

Η κάθε ομάδα κατά την διάρκεια του αγώνα (11Χ11) έχει το δικαίωμα να πραγματοποιήσει τόσες αλλαγές, όσος και ο αριθμός των δηλωθέντων αναπληρωματικών.

β. Στους αγώνες 2004-2005 11Χ11 κάθε ομάδα μπορεί σε ένα αγώνα να χρησιμοποιήσει και μέχρι τρεις παίκτες από την ομάδα 2002-2003*.

γ. Στους αγώνες 2006-2007 9Χ9 κάθε ομάδα μπορεί σε ένα αγώνα να χρησιμοποιήσει και μέχρι τέσσερις παίκτες από την ομάδα 2008-2009.

* Για την κατηγορία του 2002-2003, αθλητές που έχουν δελτία σε ομάδα που αγωνίζεται στα πρωταθλήματα της Α΄& Β’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Λ., η ομάδα δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει την ίδια αγωνιστική τον ίδιο παίκτη και στις δύο κατηγορίες (παιδικού και κανονικού πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Λ.)

Ομάδα που συγκεντρώνει δύο μηδενισμούς, αποκλείεται από τη συνέχεια του τουρνουά.

 

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα