Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΣητείαΡεπορτάζΛειτουργία ειδικότητας διασώστη στο ΙΕΚ Σητείας

Λειτουργία ειδικότητας διασώστη στο ΙΕΚ Σητείας

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Με τους εργαζόμενους του Τομέα ΕΚΑΒ Σητείας συναντήθηκε χθες ο Αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Μιλτιάδης Μυλωνάς στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Κρήτη και στο Νομό Λασιθίου.

Σε συζήτηση του Προέδρου του ΕΚΑΒ κ. Καρακατσιανόπουλου και της Διευθύντριας του ΕΚΑΒ Κρήτης κ. Μάγδας Ζεάκη, διατυπώθηκε η σκέψη από την πλευρά του Προέδρου του ΕΚΑΒ για την δημιουργία και λειτουργία ΙΕΚ ΕΚΑΒ στη Σητεία, κάτι που λαμβάνει σάρκα και οστά δεδομένου ότι θα ξεκινήσει άμεσα η λειτουργία της συγκεκριμένης ειδικότητας στο ΙΕΚ Σητείας. Είναι ο μοναδικός τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος, αφού θα υπάρχει η δυνατότητα στελέχωσης των περιοχών -και φυσικά της Σητείας, που έχουν ανάγκη.

Αν δεν γινόταν αντιληπτή αυτή η ανάγκη από την διοίκηση και υπήρχε η προηγούμενη φιλοσοφία, θα γινόταν ένα ΙΕΚ κάπου αλλού, σε ένα άλλο μεγάλο αστικό κέντρο, που θα επέφερε και οφέλη διαφήμισης ή προβολής, αλλά ενδεχομένως να μην καλυπτόταν η ανάγκη ή να δημιουργούνταν μεγαλύτερο πρόβλημα. Με την σκέψη λοιπόν αυτή του Προέδρου, που υιοθετήθηκε από την Διεύθυνση του ΕΚΑΒ Κρήτης και επίσης από το Δ.Σ. του ΕΚΑΒ προχωρήσαμε στη δημιουργία ενός προγράμματος εξυπηρέτησης των πολιτών σε βάθος χρόνου» είπε ο κ. Μυλωνάς.

ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα