Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΚρήτηΗράκλειοΕξιχνιάστηκαν δεκαπέντε υποθέσεις διαρρήξεων οχημάτων

Εξιχνιάστηκαν δεκαπέντε υποθέσεις διαρρήξεων οχημάτων

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

 

Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση  δεκαπέντε υποθέσεων κλοπών – διαρρήξεων οχημάτων,  που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο αλλοδαπών (47χρονου υπηκόου Αλγερίας και 45χρονου υπηκόου Ιράκ), για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την εμπεριστατωμένη προανάκριση και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, κατά το χρονικό διάστημα από την 22.03.2017 έως και την 25.05.2017 οι δύο αλλοδαποί είχε διαπράξει εννέα διαρρήξεις σε οχήματα, ενώ από την 05.07.2017 έως και την 26.08.2017 ο 45χρονος είχε διαπράξει επιπλέον έξι διαρρήξεις οχημάτων.

Από τα εν λόγω οχήματα, αφαιρέθηκαν, χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, και διάφορα αντικείμενα, συνολικής χρηματικής αξίας άνω των 6.000 ευρώ.

Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία και συνελήφθη ο 45χρονος, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ ο 47χρονος είναι ήδη έγκλειστος σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα