Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΔέντρο τεραστίων διαστάσεων κατέρρευσε μέσα σε δρόμο στη Νεάπολη

Δέντρο τεραστίων διαστάσεων κατέρρευσε μέσα σε δρόμο στη Νεάπολη

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Από θαύμα γλιτώσαμε τα χειρότερα στη Νεάπολη καθώς λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι του Σαββάτου ευκάλυπτος τεραστίων διαστάσεων έσπασε και έπεσε μέσα στο δρόμο που βρίσκεται πίσω από τα σχολικά κτίρια του Γυμνασίου και Λυκείου.

(Η Πυροσβεστική έχει καθαρίσει το μεγαλύτερο κομμάτι του δρόμου)

Αμέσως όχημα της Πυροσεβστικής Υπηρεσίας Αγίου Νικολάου με 4 άνδρες βρέθηκε στο σημείο και μέχρι και αυτή την ώρα προσπαθούν να απομακρύνουν το δέντρο και να καθαρίσουν τον δρόμο.

Όπως δήλωσε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Μιχάλης Βασιλάκης το δέντρο ήδη ήταν πολλών χρόνων που σε συνδυασμό με την πολλή βροχή που είχε πέσει έκανε τον ευκάλυπτο να “μαλακώσει” κι άλλο και τελικά να σπάσει και να πέσει, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί ή περαιτέρω φθορές. Όπως προσθέτει δε, επειδή και άλλα δέντρα φαίνεται να είναι έτοιμα να σπάσουν και να πέσουν μέσα στο δρόμο θα αναγκαστούν να κόψουν και άλλα κλωνάρια, διαδικασία για την οποία θα μεταβεί στη Νεάπολη και το ψηλότερο όχημα της Πυροσβεστικής.

Η κυκλοφορία στο συγκεκριμένο κομμάτι διεξάγεται κανονικά, με τα στελέχη της Πυροσβεστικής να εφιστούν την προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς.

ΝΙΚΟΣ ΣΓΟΥΡΟΣ

(Φωτογραφίες: Νίκος Συλλιγάρδος)

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα