Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΑθλητισμόςΏρα Γ’ εθνικής για τον ΟΦΙ

Ώρα Γ’ εθνικής για τον ΟΦΙ

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Τα επίσημα αποκαλυπτήρια του ΟΦΙ της νέας σαιζόν στη Γ΄ εθνική θα γίνουν την Κυριακή, με την Ιεραπετρίτικη ομάδα να μπαίνει από την αρχή στα δύσκολα παίζοντας με τον Ηρόδοτο στις 16:00 στην Αλικαρνασσό με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα. Η αρχή θεωρείται το ήμισυ του παντός και ειδικά σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα των μόλις 22 αγωνιστικών ο κάθε βαθμός είναι πολύτιμος, γι’ αυτό στον ΟΦΙ δεν έχουν την πολυτέλεια να κοιτάνε τα παιχνίδια και να διαχωρίζουν σε ποια πρέπει και σε ποια δεν πρέπει να αποκομίσουν θετικό αποτέλεσμα. Αντίθετα, τονίζουν έντονα ότι επιβάλλεται να αρχίσουν με το «καλημέρα» να φορτώνουν με πόντους το σακουλάκι των βαθμών της ομάδας.
Με γνώση των δυνατοτήτων τους και με προσήλωση στο αγωνιστικό πλάνο οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Μάγγου θα «ταξιδέψουν» στο Ηράκλειο και την Αλικαρνασσό όπου θα βρουν πολλούς φίλους εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, καθώς ο Ηρόδοτος έχει στις τάξεις του ανθρώπους που φέρουν ιδιαίτερη εκτίμησης στην Ιεράπετρα όπως ο πρόεδρος του κ. Στέλιος Σωκιανός που είχε στο παρελθόν τα διοικητικά ηνία του ΟΦΙ. Οι περιστάσεις όμως επιβάλλουν να αφήσουν τα συναισθήματα στην άκρη, να προσηλωθούν όλοι στον βασικό στόχο και να παλέψουν μέχρις… εσχάτων για την υλοποίησή του.
Ο ΟΦΙ πάει λοιπόν στην πρεμιέρα να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα, να ελέγξει το κέντρο και με πειθαρχία και συνοχή στις γραμμές του να επιβάλει τα δικά του δεδομένα στο παιχνίδι. Πρώτο μέλημα είναι η άμυνα και η σωστή λειτουργία από τους επιθετικούς που θα πιέσουν μπροστά μέχρι τον Πρίφτη που θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια. Όλοι μαζί συντονισμένα ευελπιστούν να λειτουργήσουν σαν μια καλοκουρδισμένη μηχανή που θα διατηρήσει τις γραμμές κοντά.
Ο κ. Μάγγος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να διαθέτει όλους τους εν δυνάμει ποδοσφαιριστές του χωρίς να υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα. Ο Νίκος Δερμιτζάκης δεν υπολογίζεται μιας και ο ίδιος έθεσε τον εαυτό του εκτός ομάδας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Θετικό στοιχείο αποτελεί η ετοιμότητα που έδειξε το πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα ο Κώστας Κορομηλάς στον τελικό του σούπερ καπ με την Ελούντα και κυρίως με τα πατήματά του μέσα στο γήπεδο και την καλή επαφή που είχε με τους συμπαίκτες του.
Ο νεαρός τεχνικός του ΟΦΙ μίλησε στην ΑΝΑΤΟΛΗ για το παιχνίδι της Κυριακής: «Είναι, είπε, ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, απέναντι σε έναν ενισχυμένο και φιλόδοξο αντίπαλο με ψηλές βλέψεις. Οι πρεμιέρες πάντα κρύβουν παγίδες και απρόοπτα, είναι δύσκολες και πρέπει να παρουσιαστούμε ιδιαίτερα προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι. Έχουμε γνώση και εικόνα του Ηροδότου, ξέρουμε ότι διαθέτει ένα πολύ δυνατό και ποιοτικό κέντρο, στο οποίο στηρίζεται κατά κύριο λόγο. Στόχος μας είναι να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα