Παράδοση εξοπλισμού στο νοσοκομείο Ιεράπετρας

 

Ως Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας, κατόπιν ομόφωνης απόφασης παραδώσαμε σήμερα  Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 9.00 π.μ. στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας:

  • Ένα μόνιτορ για τις ζωτικές λειτουργίες (σφίξη, πίεση, θερμοκρασία, κορεσμό οξυγόνου κ.λ.π.). Θα καλύψει  ανάγκες της Παθολογικής Κλινικής και είναι προσφορά του Συλλόγου Αλιέων Αγίου Ιωάννη του Δήμου Ιεράπετρας.
  • Ένα μηχάνημα Bi-Pap για το αναισθησιολογικό τμήμα, δωρεά του κ. Καλογεράκη, εκπροσώπου της Medical life.
  • Eίδη ιματισμού δωρεά του Ξενοδοχείου SUNWING στο Μακρύ Γιαλό , με πρωτοβουλία της  Διευθύντριας κ. Ανέζας  Φουρλάνου: Μαξιλαροθήκες 100 κομμάτια , μαξιλάρια 78 κομμάτια, στρωματάκια ρολό  μπλε 10 τμχ, παπλώματα 183 τμχ και κουβέρτες  7 τμχ. Όσα από τα παραπάνω είδη δεν χρειάζονται στο Νοσοκομείο θα δοθούν  στο Γηροκομείο  και στον Ερυθρό Σταυρό Ιεράπετρας.
  • Αρκετά σεντόνια και κουβέρτες δωρεά του Φίλιππα Μαραγκάκη.

Έτσι οι δωρεές  σε συλλογικό ή ατομικό επίπεδο , καθώς και οι  συνδρομές  πιάνουν άμεσα τόπο,  με την αγορά  μηχανημάτων ή ειδών εξοπλισμού, μέσα από τον πίνακα ιεράρχησης των αναγκών του Νοσοκομείου, που έχει συνταχθεί σε συνεργασία με τα θεσμοθετημένα όργανα του Νοσοκομείου μας.

Στην παράδοση παραβρέθηκαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ιεράπετρας κ. Γεώργιος Αρακαδάκης, ο Πρόεδρος Ανδρέας Μαμαντόπουλος, ο Πρόεδρος  του Συλλόγου Ερασιτεχνών αλιέων Αγίου Ιωάννη Κώστας Γιακουμάκης με ολόκληρο το Συμβούλιο, η  Διευθύντρια  του Ξενοδοχείου SUNWING κ. Ανέζα  Φουρλάνου, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό  και αρκετά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο  Πρόεδρος                                                      Ο Γραμματέας

 

Ανδρέας Μαμαντόπουλος                                         Χαράλαμπος Κανάκης