Προμήθεια εξοπλισμού για το νοσοκομείο Σητείας

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προσπάθεια του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Σητείας για την προμήθεια ιατρικού εξοπλισμού της Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας. Η παραγγελία υπεγράφη πριν από λίγες ημέρες και κατετέθη η προκαταβολή του 30%. Πρόκειται για σημαντικό ιατρικό εξοπλισμό συνολικού κόστους 9.238, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων monitor, κεντρικό σύστημα παρακολούθησης, υπολογιστική μονάδα με DVR, εκτυπωτή δικτύου laser, switch. Ο εξοπλισμός αναμένεται εντός του επόμενου δεκαπενθημέρου να παραληφθεί από τον Σύλλογο και να προσφερθεί στο Νοσοκομείο Σητείας.

Η προσπάθεια ξεκίνησε στην διάρκεια του καλοκαιριού και χάρις την έντονη δράση του Συλλόγου, αλλά και την θερμή ανταπόκριση του κόσμου, βρίσκεται πλέον σε ένα πολύ καλό σημείο. Έχει συγκεντρωθεί το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που απαιτούνται για την αγορά του εξοπλισμού. Απομένει ένα ποσό της τάξης των περίπου 1.000 €, που πρέπει να συγκεντρωθεί τις επόμενες ημέρες για να γίνει η πλήρης εξόφληση του μηχανήματος και στην κατεύθυνση αυτή, όπως αναφέρεται, κάθε οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου είναι σημαντική.

Εξάλλου κόσμος αναγνωρίζοντας την σπουδαιότητα στήριξης του Νοσοκομείου Σητείας έχει αγκαλιάσει όλο αυτό το χρονικό διάστημα την προσπάθεια που καταβάλλεται με διάφορους τρόπους.

ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ