Αρχική _Τοπικά νέα Ιεράπετρα Συντήρηση των κοιμητηρίων του Δήμου Ιεράπετρας

Συντήρηση των κοιμητηρίων του Δήμου Ιεράπετρας

Από

Ημερομηνία

Υπογράφηκε στον Δήμο Ιεράπετρας μεταξύ του Δημάρχου, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και της εταιρείας «Ορέστης Λάππας, Ε.Δ.Ε.» η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΩΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ».

Το έργο αφορά σε εργασίες συντήρησης των κοιμητηρίων, κυρίως αυτού της Ιεράπετρας, και στην κατασκευή ενός οστεοφυλάκειου στο κοιμητήριο του Σταυροχωρίου. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 29.976,86 ευρώ.

Οι τεχνικές εργασίες που προβλέπει το έργο αποτελούν σημαντική παρέμβαση στον χώρο των κοιμητηρίων του Δήμου Ιεράπετρας.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης: «Το συγκεκριμένο έργο υλοποιείται μέσα στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας που καταβάλλει ο Δήμος Ιεράπετρας τα τρία τελευταία χρόνια για να αλλάξει ριζικά την εικόνα των κοιμητηριών του, πέραν των εργασιών καθαρισμού και περίφραξης που ήδη εκτελούνται. Ο χώρος των κοιμητηρίων οφείλει να αποπνέει τον απαραίτητο σεβασμό προς τον επισκέπτη κι εμείς εργαζόμαστε μεθοδικά οδεύοντας προς την επίτευξη αυτού του στόχου.»

Πρόσφατα άρθρα