Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΣητείαΡεπορτάζΟ Αγιασμός των υδάτων στον Κουρεμένο Παλαικάστρου

Ο Αγιασμός των υδάτων στον Κουρεμένο Παλαικάστρου

Από

Ημερομηνία

Το μεσημέρι της ημέρας των Θεοφανείων ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, περιστοιχούμενος από τον Πανοσιώτατο Ηγούμενο της Ι. Μονής Τοπλού Αρχιμ. Φιλόθεο Σπανουδάκη και τον Αιδεσιμ. Εφημέριο Παλαικάστρου και Αρχιερατικό Επίτροπο Δ΄ Αρχιερατ. Περιφερείας Πρωτ. Σπυρίδωνα Ρελάκη, τέλεσε τον Αγιασμό των υδάτων και έριψε τον Τίμιο Σταυρό από αλιευτικό σκάφος στο λιμάνι του Κουρεμένου στην Δημοτική Ενότητα Ιτάνου του Δήμου Σητείας.

Παρέστησαν ο Δήμαρχος Σητείας κ. Θεόδωρος Πατεράκης, οι Διοικητές του 3ου Κ.Ε.Π. Ζήρου Σμήναρχος κ. Εμμανουήλ Πάνου, της Ν.Π.Β. Κυριαμαδίου Αντιπλοίαρχος κ. Γεώργιος Καθεκλάκης, ο Υποδιοικητής του Α.Τ. Σητείας, Υπαστυνόμος Β΄ κ. Εμμανουήλ Βουτυράκης και ο Λιμενάρχης Σητείας Υποπλοίαρχος Λ.Σ κ. Ιωάννης Ψαράκης οι Αντιδήμαρχοι κ. Νικ. Κοζυράκης και Π. Χριστοδουλάκης, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Σ. Σητείας κ. Ιω. Χατζηνάκης, ο Πρόεδρος της ΜΑΔΕΣ κ. Εμμαν. Φουντουραδάκης, ο τ. Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σητείας Θεόδ. Πετρουλάκης, και άλλοι εκπρόσωποι τοπικών φορέων και πλήθος κόσμου από την ευρύτερη περιοχή που εκμεταλλεύθηκε την ηλιόλουστη ημέρα και συμμετείχε μαζικά.

Τον Σταυρό ανέσυρε από την θάλασσα ο Εμμανουήλ Γ. Τσαντάκης, στον οποίο ο Σεβ. κ. Κύριλλος επέδωσε μια εικόνα της Θεοτόκου, προσφορά της ΜΑΔΕΣ, και ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά.

 

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα