Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΚρήτηΗράκλειοΤο χάρο με τα μάτια της είδε μια οικογένεια

Το χάρο με τα μάτια της είδε μια οικογένεια

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Άγιο είχε η οικογένεια ενός αυτοκινητιστή ταξί από τον Πύργο, όταν χθες το απόγευμα στις 18:00, έπεσε, όπως καταγγέλλει, θύμα τροχαίου ατυχήματος, ευτυχώς όχι σοβαρού, εξαιτίας της ασυνείδητης συμπεριφοράς ενός άλλου οδηγού.
Σύμφωνα με την καταγγελία στο ekriti.gr, ο αυτοκινητιστής, κατευθυνόταν με τη σύζυγο και τα παιδιά του από την Πλακιώτισσα προς Πραιτώρια, όταν στην ευθεία, ένα 4Χ4 που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα, φορτωμένο με σακιά ελιές και ένα βαρέλι, όχι καλά δεμένο, λίγο έλειψε να γίνει παγίδα θανάτου: Το βαρέλι έπεσε στο δρόμο και κατέληξε πάνω στο αυτοκίνητο.
“Πέθανα από τον φόβο μου, βλέποντας το βαρέλι 220 λίτρων, να έρχεται με απίστευτη ταχύτητα  κατά πάνω μου, προσπάθησα να τα αποφύγω, φρενάροντας και πίσω από μένα ερχόταν άλλο ΙΧ. Το βαρέλι έπεσε πάνω στο καπό και ευτυχώς δεν έσπασε το παρμπρίζ”, λέει ο αυτοκινητιστής, φανερά σοκαρισμένος. Ο ασυνείδητος οδηγός αντί να σταματήσει για να δει αν προκάλεσε οποιαδήποτε ζημιά, ανέπτυξε, όπως είπε, ταχύτητα, και εξαφανίστηκε.
Αυτό που ζητάω είναι να έρθει και τουλάχιστον να ζητήσει μία συγγνώμη από εμένα και την οικογένειά μου, για την δοκιμασία στην οποία μας υπέβαλε στα καλά καθούμενα”, λέει ο αυτοκινητιστής.

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα