Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΣητείαΡεπορτάζΜε τις εκπτώσεις οι καταναλωτές της Σητείας μπορούν να κάνουν τις αγορές...

Με τις εκπτώσεις οι καταναλωτές της Σητείας μπορούν να κάνουν τις αγορές τους οικονομικότερα

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Στην εκπνοή της εορταστικής περιόδου, από τη Δευτέρα ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις και θα διαρκέσουν μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου.

Όπως ανέφερε η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σητείας κ. Μάρω Νικητάκη

«είναι μία περίοδος κατά την οποία ο κόσμος έχει τη δυνατότητα να καλύψει τις ανάγκες του. Δίνεται άλλη μία ευκαιρία στους καταναλωτές να κάνουν τις αγορές τους οικονομικότερα. Μπορούν να κάνουν την έρευνα αγοράς τους και να καλύψουν ανάγκες και υποχρεώσεις που έχουν.

Είναι σημαντικό ότι στην τοπική μας αγορά δεν έχουν παρουσιαστεί κρούσματα παραπλανητικών τιμών στις εκπτώσεις, είναι μία ελεγχόμενη αγορά, υπάρχει σεβασμός κι εμπιστοσύνη μεταξύ επαγγελματιών και καταναλωτικού κοινού. Υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να υπάρχει η αναγραφόμενη πρώτη τιμή και η τιμή της έκπτωσης. Αν το εμπόρευμα είναι πάνω από 60%, στο ίδιο ποσοστό δεν χρειάζεται στην προθήκη του καταστήματος, αλλά αν υπάρχουν διάφορα ποσοστά εκπτώσεων θα πρέπει να αναγράφονται. Ας είναι προσεκτικοί λοιπόν και οι συνάδελφοι, όπως είναι μέχρι τώρα έχοντας όλοι μας κατά νου ότι και τα πρόστιμα είναι πολύ τσουχτερά».

ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα