Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΛασίθι γενικάΈγινε το πρώτο βήμα για να βελτιωθεί η οδική ασφάλεια στον ΒΟΑΚ

Έγινε το πρώτο βήμα για να βελτιωθεί η οδική ασφάλεια στον ΒΟΑΚ

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Υπογράφηκε σήμερα στα γραφεία του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης στα Χανιά, η σύμβαση της μελέτης οδικής ασφάλειας του ΒΟΑΚ. Η προεκτιμώμενη αμοιβή είναι 499.668,99 € και το ποσό της σύμβασης είναι 232.438,00 €, με ΦΠΑ.

Η υπογραφή της σύμβασης έγινε παρουσία του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη του βουλευτή Νίκου Ηγουμενίδη, του διευθυντή συγκοινωνιακών έργων ΟΑΚ Γιώργου Αγαπάκη. Την σύμβαση συνυπέγραψαν ο διευθύνων σύμβουλος ΟΑΚ Φώτης Καζάσης και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας ADT-ω Χάρις Ανδρικόπουλος Παναγιώτης Τονιόλος

Η εκπόνηση της μελέτης αυτής ανατέθηκε μετά από ανοικτό διαγωνισμό που διενεργήθηκε τον περασμένο Μαιο.

«Το πλάνο είναι μέσα στο πρώτο εξάμηνο να έχουν αναδειχθεί τα πλέον βραχυπρόθεσμα μέτρα τα οποία θα πρέπει να ληφθούν άμεσα» είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΚ Φώτης Καζάσης, τονίζοντας πως εκτός από τα 25 εκ. θα διεκδικηθούν κι άλλοι πόροι.

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης τόνισε πως είναι μια πολύ σημαντική σύμβαση που υπογράφηκε σήμερα από τον ΟΑΚ και τους αναδόχους γιατί θα δώσει μια ολοκληρωμένη μελέτη για όλο τον οδικό άξονα. Σήμερα το έργο έχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση», σημείωσε, αναφερόμενος στα 25 εκ. ευρώ που θα διατεθούν στο πρόγραμμα της οδικής ασφάλειας.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ

 

 

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα