Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΟριστικοποιείται το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων στον Άγιο Νικόλαο

Οριστικοποιείται το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων στον Άγιο Νικόλαο

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Tην ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της περιόδου της Αποκριάς, που προετοιμάζει ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Αγίου Νικολάου.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ Λευτέρης Ραφαϊλάκης είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ότι η επεξεργασία των προτάσεων θα συναρτηθεί με τις δυνατότητες που υπάρχουν για την υλοποίησή τους, γεγονός που συνδέεται από τη μια με τις οικονομικές δυνατότητες αλλά κυρίως με την κινητοποίηση του κόσμου να συμμετάσχει και κυρίως με τον πολύ καλό συντονισμό που απαιτείται και που είναι και το πιο δύσκολο να επιτευχθεί για ορισμένα από τα «σενάρια» που προτείνονται. Στόχος είναι η «εξακτίνωση» των εκδηλώσεων σε όσο το δυνατόν περισσότερα διαμερίσματα του Δήμου, για τη διάχυση της αποκριάτικης ατμόσφαιρας, είπε ο  πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ.

 

Δύο ανοιχτά πάρτι

Στις βασικές προτάσεις που εξετάζονται είναι η διοργάνωση δύο ανοιχτών αποκριάτικων πάρτι, το ένα στον Άγιο Νικόλαο και το άλλο στη Νεάπολη, όπου το θέμα των μεταμφιέσεων που θα δοθεί στο πλατύ κοινό θα είναι το «ρετρό» με αναφορές στις τελευταίες δεκαετίες του προηγούμενου αιώνα. Δηλαδή στα τρομερά ’60s και ’70s, αλλά και στα νοσταλγικά πια ’80s και ’90s…

Φυσικά, στα πάρτι αυτά μεγάλο βάρος θα δοθεί στη μουσική επένδυση, με ζωντανή μουσική αλλά και με συμμετοχή dj.  Και φυσικά η πρόσκληση για συμμετοχή και παρουσίαση χορευτικών και μουσικών δρώμενων θα γίνει στα ωδεία, μουσικές σχολές, σχολές χορού κλπ.

Πιθανόν στη θεματική ενός μεγάλου πάρτι να «παίξει» και σενάριο από πολύ δημοφιλή κινηματογραφική παραγωγή, που γυρίστηκε στην περιοχή μας. Επειδή όμως οι δυσκολίες συντονισμού του κόσμου που θα συμμετάσχει είναι και το δυσκολότερο ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί, επικρατεί προβληματισμός για το πώς μπορεί κάτι τέτοιο να επιτευχθεί ώστε να εξασφαλιστεί η επιτυχία του.

Αυτό είναι ένα γενικό πλαίσιο το οποίο επεξεργάζεται η ομάδα εργασίας του ΠΑΟΔΑΝ για τις Απόκριες, για να καταλήξει στο τελικό πρόγραμμα την ερχόμενη εβδομάδα.

ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΣ

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα