Λήγει τα μεσάνυχτα η απεργία της ΠΝΟ – Θα κανονιστεί συνάντηση με τους αγρότες για το θέμα των ευπαθών προϊόντων

Τελείωσε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι της Παρασκευής η συνάντηση των αγροτών της Κρήτης με τον Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου Μανόλης Θραψανιώτης και Ηρακλείου Σωκράτης Βαρδάκης και πήρε μέρος και ο πρόεδρος του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας κ. Μανόλης Μιχαλάκης.

Ήδη η ΠΝΟ είχε ανακοινώσει ότι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής λήγει η απεργία, ενώ όπως είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο πρόεδρος του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας κ. Μανόλης Μιχαλάκης θα γίνει προσπάθεια και με την διαμεσολάβηση του κ. Κουρουμπλή ώστε το προσεχές διάστημα να κανονιστεί μια συνάντηση των Αγροτικών Συλλόγων της Κρήτης με την ΠΝΟ παρουσία και του Υπουργού Ναυτιλίας. Το πότε συγκεκριμένα θα γίνει η συνάντηση αυτή εξαρτάται, όπως τόνισε, από τους ίδιους τους Αγροτικούς Συλλόγους.

«Δεν είμαστε και τόσο ικανοποιημένοι από τη συνάντηση αφού εμείς θέλουμε το θέμα με την μεταφορά των ευπαθών πρϊόντων να λυθεί για πάντα. Θέλουμε σε περίπτωση απεργιών να βρεθεί τρόπος ώστε να φεύγει έστω ένα πλοίο με τα ευπαθή προϊόντα» τόνισε ο κ. Μιχαλάκης.

ΝΙΚΟΣ ΣΓΟΥΡΟΣ