Ο κόσμος συμμετείχε και ανταποκρίθηκε στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και δράσεις

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την πορεία και τον συνολικό χαρακτήρα των φετινών χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που έλαβαν χώρα στον Δήμο Ιεράπετρας εμφανίζεται ο πρόεδρος της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. κ. Μανόλης Γεωργαλάκης.

«Οι εκδηλώσεις», σημειώνει, «ήταν φέτος πολυπληθείς και πολυθεματικές. Αυτό ήταν ένα συνολικό αποτέλεσμα από τους φορείς που συμμετείχαν. Ο στολισμός της πόλης ήταν ικανοποιητικός, ενώ και η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου έγινε με επιτυχία παρά τις κακές καιρικές συνθήκες.

Ο κόσμος ήταν πάρα πολύς. Εμείς ως Δήμος προσπαθούμε οι εκδηλώσεις να πιάνουν ένα μεγάλο φάσμα ηλικιών. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε σε αυτό».

Για την εικόνα που του έμεινε συνολικά περισσότερο στο μυαλό ο πρόεδρος της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. λέει πως είναι «ο κόσμος που παρά τον κακό καιρό στήριξε όλες σχεδόν τις εκδηλώσεις. Ειδικά στο άναμμα του δέντρου παρά την ασταμάτητη βροχή, ο κόσμος παρέμεινε εκεί. Ο ερχομός του Άγιου Βασίλη ήταν πολύ οργανωμένος και με πολύ κόσμο. Το κλίμα ήταν γιορτινό, ανάλογα με αυτό των ημερών αυτών».

Για το εάν υπήρξαν δρώμενα που δεν κύλησαν όπως αναμενόταν ο κ. Γεωργαλάκης τονίζει πως «σίγουρα πάντα υπάρχει το καλύτερο. Γι’ αυτό και κάνουμε τον απολογισμό μας και βλέπουμε τα θετικά, αλλά και τα αρνητικά και με βάση αυτόν βαδίζουμε και για την επόμενη χρονιά. Φυσικά κάποια πράγματα είναι στο χέρι μας και ορισμένα άλλα όχι, όπως για παράδειγμα οι καιρικές συνθήκες με τις οποίες δεν μπορούμε να προγραμματίσουμε πολλά με την έννοια του ότι ναι μεν κάνουμε μια εκδήλωση, αλλά για να γίνει, θα πρέπει να ευνοούν όλα, από τον καιρό μέχρι όλες τις λεπτομέρειες.

Ο σκοπός που είχαμε επιτεύχθηκε και σε γενικές γραμμές είμαστε ικανοποιημένοι αν και, όπως είπα, πάντα θα πρέπει να υπάρχει και το καλύτερο. Τα φετινά Χριστούγεννα και η νέα χρονιά μπήκε καλά για το Δήμο Ιεράπετρας και θεωρώ ότι θα συνεχίσουμε έτσι πάντα με αισιοδοξία.

Να ευχηθούμε στον κόσμο χρόνια πολλά με υγεία και οικογενειακή και προσωπική ευτυχία στον καθένα ξεχωριστά.

Ξεκινούμε ήδη να ετοιμαζόμαστε για τα Χριστούγεννα του 2018».

ΝΙΚΟΣ ΣΓΟΥΡΟΣ