Συγχαρητήρια του Περιφερειάρχη στο Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης συγχαίρει τον Πρόεδρο κ. Ανδρέα Μαμαντόπουλο και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας.

Στην επιστολή του ο Περιφερειάρχης αναφέρει:

«Αγαπητέ Πρόεδρε,

Αγαπητά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου,

Ως Περιφέρεια Κρήτης εκφράζουμε σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θερμά συγχαρητήρια για το σημαντικό έργο που επιτελείτε στο Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα καταφέρατε να  αποδείξετε ότι όταν υπάρχει θέληση και διάθεση για προσφορά τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας καλύπτουν μεγάλες ανάγκες της κοινωνίας.

Για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας ο απολογισμός που μας παρουσιάζετε αποτελεί ένα θετικότατο παράδειγμα για τη δύναμη και την αποτελεσματικότητα της κοινωνίας των πολιτών.

Για την Περιφέρεια Κρήτης η ριζική αναβάθμιση του νοσοκομείου της πόλης σας αποτελεί μια πάγια προτεραιότητα και ένα διαχρονικό αίτημα προς τις ηγεσίες του Υπουργείου Υγείας.

Με τη βεβαιότητα ότι θα συνεχίσετε και το επόμενο διάστημα το σημαντικό σας έργο, παραμένουμε στη διάθεση του Συλλόγου σας για κάθε δυνατή συνεργασία, για την ανάληψη πρωτοβουλιών που θα στηρίζουν το Νοσοκομείο της Ιεράπετρας.

Θερμές ευχές για καλή χρονιά, με υγεία και πρόοδο.»