Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΧανιάΡεπορτάζΣυνάντηση του δημάρχου με φορείς του τουρισμού, ενόψει της προετοιμασίας της πόλης...

Συνάντηση του δημάρχου με φορείς του τουρισμού, ενόψει της προετοιμασίας της πόλης για τη νέα σεζόν

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Η προετοιμασία της πόλης ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου, βρέθηκε στο επίκεντρο συνάντησης που είχαν σήμερα, ο δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων, Μανώλη Γιαννούλη και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης.

Κατά την συνάντηση, ο δήμαρχος Χανίων είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τους εκπροσώπους του φορέα για την υλοποίηση του σχεδιασμού του Δήμου, όσον αφορά τις υποδομές στον τουριστικό τομέα.

Αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο άνοιγμα της πόλης δυτικά, με την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της Νέας Χώρας και την συνέχεια που θα δοθεί με τον πεζόδρομο-ποδηλατόδρομο, που θα φθάνει στο πάρκο των Αγίων Αποστόλων, στην ανάπλαση πεζοδρομίων στο κέντρο της πόλης και την δημιουργία ποδηλατοδρόμων, την αναβάθμιση των σημείων εισόδου προς την πόλη, την πλατεία της Σούδας, την αναβάθμιση πλατειών σε δημοτικές ενότητες του Δήμου.

Παράλληλα, έγινε αναφορά στις προσπάθειες του Δήμου για την ανάπτυξη και προώθηση του τουρισμού στην ενδοχώρα, με έμφαση στην ανάδειξη των μονοπατιών στα οποία ο Δήμος έχει υλοποιήσει μια ολοκληρωμένη μελέτη στις ορεινές περιοχές, Κεραμειών και Θερίσου.

Ο κ. Βάμβουκας ενημέρωσε τους παριστάμενους για την πρόθεσή του να διοργανώσει ο Δήμος συνάντηση με τους φορείς του τουρισμού, όπου θα μπορέσουν να ενημερωθούν για τις ενέργειες του Δήμου Χανίων, που αφορούν την ανάπτυξη του τουρισμού και να διατυπώσουν οι ενδιαφερόμενοι φορείς και πολίτες τις προτάσεις τους πάνω σε αυτό το θέμα.

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα