Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΚρήτηΗράκλειοΠαραδόθηκαν στον ίδιο τον Αστυνομικό Διευθυντή τα δύο αδέλφια

Παραδόθηκαν στον ίδιο τον Αστυνομικό Διευθυντή τα δύο αδέλφια

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Στις αστυνομικές Αρχές παραδόθηκαν χθες βράδυ τα δύο αδέλφια ηλικίας 28 και 30 ετών που τα ξημερώματα της 24ης Ιουνίου είχαν εμπλακεί σε επεισόδιο με πυροβολισμούς σε μπαρ της παραλιακής. Από το επεισόδιο τότε, είχαν τραυματιστεί δύο άνδρες, ένας 34χρονος και ένας 36χρονος.
Μετά από 7 μήνες, τα δύο αδέλφια από το Μονοφάτσι, αποφάσισαν να παραδοθούν στις Αρχές.

Πληροφορίες του ekriti.gr αναφέρουν ότι η παράδοση των δύο αδελφών, είναι αποτέλεσμα ενεργειών του ίδιου του Αστυνομικού Διευθυντή Ηρακλείου, Ταξίαρχου Σήφη Κανασκουσάκη. Μάλιστα οι δύο άνδρες παρουσιάστηκαν στο γραφείο του Αστυνομικού Διευθυντή και σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Τo ιστορικό

Tα δύο αδέλφια ηλικίας 29 και 27 ετών, εξαφανίστηκαν μετά το σοβαρό επεισόδιο που παραλίγο να κοστίσει τη ζωή σε δύο ανθρώπους, έναν 34χρονο και έναν 36χρονο από την Αθήνα, ο οποίος κατά τις εκτιμήσεις, αποτέλεσε “παράπλευρη απώλεια”.

Πρόκειται για προσωπικές διαφορές, μεταξύ του 34χρονου και των δύο αδελφών, οι οποίες… “επιλύθηκαν” με τους πυροβολισμούς.

Οι σκηνές αλοφροσύνης που ακολούθησαν μέσα στο κατάστημα ήταν πρωτόγνωρες, με τους θαμώνες του μπαρ να προσπαθούν να προστατευτούν από τις σφαίρες.

Οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν στο ΠΑΓΝΗ, ο κρητικός υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση ενώ ο αθηναίος τραυματίστηκε ελαφρύτερα.

www.ekriti.gr

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα