Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΕταιρεία προτείνει να κατασκευάσει τρένο από τον Άγιο Νικόλαο μέχρι Κίσσαμο

Εταιρεία προτείνει να κατασκευάσει τρένο από τον Άγιο Νικόλαο μέχρι Κίσσαμο

Από

Ημερομηνία

Ο Σταύρος Χ. Πολέντας, Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Αρωγής και Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων «Ο Άγιος Χριστόφορος» ενημερώνει για την πρόταση του ομίλου SW/SKYWAY για κατασκευή ενός εναέριου τρένου που θα ενώσει την Κρήτη από Κίσσαμο μέχρι Άγιο Νικόλαο, προσφέροντας ανακούφιση του οδικού δικτύου από τους κυκλοφοριακούς φόρτους, ταχύτατους χρόνους μεταφοράς από το ένα σημείο στο άλλο και – το κυριότερο – ασφαλείς μεταφορές.

Υπολογίζουν ότι ο χρόνος που θα απαιτείται για τη μεταφορά επιβατών από το αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» προς το αεροδρόμιο Χανίων «Γιάννης Δασκαλογιάννης» θα είναι περίπου 25 λεπτά, με ταχύτητες έως 360 χλμ/ώρα, με ελάχιστο όριο ύψους τα 8 μέτρα και με καθαρό κόστος μεταφοράς ανά επιβάτη 3 λεπτά / χιλιόμετρο!

To kόστος θα επιβαρύνει εξ ολοκλήρου την κατασκευάστρια εταιρεία (υπό προϋποθέσεις).

  •  Το σχετικό έγγραφο του Συλλόγου Αρωγής και Αλληλεγγύης οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων «Ο Άγιος Χριστόφορος»

 

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αλοιμονο η Κρήτη είναι από τον άγιο Νικόλαο και μετά !!!!!!!! Η Σητεια είναι πάντα σ το περιθοριο δε ν ζούμε άνθρωποι εδώ ,,,,,, βέβαια εμείς το τέλειο οδικό διχτιο που δ3ν χρειαζόμαστε τίποτα άλλο ,,,

  2. Ωχ! Υπέβαλλε την πρόταση, λέει, στον Πρόεδρο τής Δημοκρατίας, στον Πρωθυπουργό, στον Υπουργό υποδομών κλπ. Τίποτα δεν πρόκειται να γίνει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα