Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΠρόστιμα σ’ αυτούς που κυκλοφορούν με σκύλους που ρυπαίνουν στη Μαρίνα

Πρόστιμα σ’ αυτούς που κυκλοφορούν με σκύλους που ρυπαίνουν στη Μαρίνα

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

«Το κακό με τις ακαθαρσίες των σκύλων στο χώρο της Μαρίνας Αγίου Νικολάου έχει παραγίνει. Το προσωπικό της Μαρίνας είναι αναγκασμένο, κάθε πρωί και κάθε μεσημέρι, να κυκλοφορεί σε όλους στους χώρους για να μαζεύει όσα οι κάτοχοι σκυλιών είναι υποχρεωμένοι να μαζεύουν», ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Αγίου Νικολάου κ. Μιχάλης Γαρεφαλάκης.

Προσπαθώντας να βρει μία λύση στο πρόβλημα γνωστοποίησε ότι: «Αναγκαστήκαμε να τοποθετήσουμε θήκες με σακούλες ώστε να παρακινηθούν οι πολίτες, όσοι φέρνουν τα σκυλιά τους για βόλτα στη Μαρίνα, να τις παίρνουν και να τις χρησιμοποιούν, αν παραστεί ανάγκη. Τις τοποθετήσαμε σε τρία πολύ κεντρικά σημεία της Μαρίνας και γι’ αυτό, από τώρα και πέρα, δεν θα υπάρχει πια καμιά δικαιολογία!

Από σήμερα, όποιος βρεθεί παραβάτης θα παραπέμπεται για ποινή στο Λιμεναρχείο. Ήδη έχουν σταλεί στο Λιμεναρχείο αναφορές για παραβάτες που κυκλοφορούν και ο σκύλος τους δεν είναι δεμένος. Το πρόβλημα είναι ότι για να αποδειχτεί μια παράβαση, θα πρέπει να είναι δυο άτομα ή να υπάρχει φωτογραφία του παραβάτη. Η ΔΑΕΑΝ δεν θέλει να βάζει πρόστιμα! Θέλουμε όμως οι πολίτες να ευαισθητοποιηθούν».

Άλλωστε το πρόβλημα δεν παρουσιάζεται μόνο στη Μαρίνα. Διογκώνεται στους περιφερειακούς της Μαρίνας και της Κιτροπλατείας και στον παραλιακό δρόμο προς Αμμούδι, στους χώρους δηλαδή των περιπατητών. Στη διάρκεια του χειμώνα οι βροχές, μερικές φορές καθαρίζουν τον τόπο, αλλά το καλοκαίρι, που κυκλοφορούν και περισσότεροι άνθρωποι στους δρόμους της τουριστικής πόλης μας, η κατάσταση συχνά είναι ανυπόφορη.
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΛΩΝΤΖΑΣ

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα