Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΙεράπετραΕπίσκεψη του Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας σε Γυμνάσιο Κουτσουρά και Λύκειο Μακρύ...

Επίσκεψη του Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας σε Γυμνάσιο Κουτσουρά και Λύκειο Μακρύ Γιαλού

Από

Ημερομηνία

Το Γυμνάσιο Κουτσουρά και το Γενικό Λύκειο Μακρύ Γιαλού επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, στο πλαίσιο των καθιερωμένων επισκέψεων του σε όλα τα σχολεία της Μητροπολιτικής περιφέρειας.
Στο Γυμνάσιο Κουτσουρά τον υποδέχθηκαν με εγκαρδιότητα η Διευθύντρια, πρεσβυτέρα Νεκταρία Κωστάκη, και ο σύλλογος των διδασκόντων του σχολείου. Ο Σεβασμιώτατος πέρασε από όλες τις αίθουσες διδασκαλίας και ευχήθηκε καλή χρονιά και καλή πρόοδο στα παιδιά, διανέμοντάς τους ημερολόγια και σελιδοδείκτες που εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη και περιέχει την εικόνα του νέου αγίου της Εκκλησίας μας, Οσίου Ιακώβου του εν Ευβοία, και ημερολόγιο του έτους 2018. Επίσης, ο Σεβ. κ. Κύριλλος διαμοίρασε στους 40 μαθητές της Β΄ τάξης αντίτυπα της Καινής Διαθήκης από τις εκδόσεις του Κοινωφελούς Ιδρύματος της Ι. Μητροπόλεως «Παναγία η Ακρωτηριανή».

Στο συστεγαζόμενο στις ίδιες σχολικές εγκαταστάσεις Λύκειο Μακρύ Γιαλού, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη  κ. Κύριλλο υποδέχθηκε ο Διευθυντής κ. Γεώργιος Πατεράκης και οι καθηγητές του σχολείου. Ο Σεβ. κ. Κύριλλος μοίρασε στους μαθητές και τις μαθήτριες όλων των τμημάτων μοίρασε μαζί με τις ευχές του για το νέο έτος το συνοπτικό ημερολόγιο και σελιδοδείκτες της Ιεράς Μητροπόλεως, ενώ στους τελειόφοιτους μαθητές της Γ΄ Λυκείου, που ευχήθηκε καλή προετοιμασία για τις πανελλήνιες εξετάσεις, διένειμε και το  ημερολόγιο τσέπης της Ι. Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας για το 2018. Ακόμα αντάλλαξε ευχές για καλή χρονιά με το σύλλογο διδασκόντων του σχολείου.

Κατά την επίσκεψή του στις αίθουσες διδασκαλίας του Γυμνασίου Κουτσουρά και του Γενικού Λυκείου Μακρύ Γιαλού τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Κύριλλο συνόδευαν ο Αιδεσιμολ. Πρωτ.  Ιωάννης Νεστοράκης, Αρχιερατικός Επίτροπος Στ΄ Αρχιερατικής Περιφέρειας, ο Αιδεσιμ. Οικονόμος π. Κων/νος Κεντριστάκης, Εφημέριος Ενορίας Κουτσουρά, και ο καθηγητής των δύο σχολείων π. Εμμανουήλ Φραγκιαδάκης, Εφημέριος Ι. Ναού Αγ. Γεωργίου πόλεως Σητείας.

 

 

 

 

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα