Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΕπίσκεψη στον Άγιο Νικόλαο του τομεάρχη άμυνας της ΝΔ

Επίσκεψη στον Άγιο Νικόλαο του τομεάρχη άμυνας της ΝΔ

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

«Αν το κράτος δεν θελήσει ν΄απλοποιήσει τις διαδικασίες, λειτουργίας των δήμων και γενικότερα, οι πολίτες θα παραπονιούνται και θα ειναι μονίμως στριμωγμένοι στον τοίχο». Τα παραπάνω δήλωσε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με αφορμή την επίσκεψη που δέχτηκε σήμερα στο γραφείο του, από τον Τομεάρχη Άμυνας και βουλευτή Α΄Αθηνών της Ν.Δ κ. Βασίλη Κικίλια.


Συγκεκριμένα όπως ανέφερε ο κ. Ζερβός: κατά την ολιγόωρη παραμονή του τομεάρχη στο γραφείο του, δόθηκε η ευκαιρία να συζητηθούν ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο, ενώ ο ίδιος τον ενημέρωσε για το επίμαχο θέμα του Β.Ο.Α.Κ, τα ζητήματα που σχετίζονται με τις Πανεπιστημιακές Σχολές, την Ανώτερη Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Α.Σ.Τ.Ε.Κ), την υγεία, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε για την προσπάθεια που καταβάλει τόσο ο Δήμος όσο και το Υπουργείο Πολιτισμού για την ένταξη της Σπιναλόγκας στα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Unesco.

Μας δόθηκε – επεσήμανε- η ευκαιρία να μεταφέρουμε στο κεντρικό πολιτικό σύστημα, ζητήματα που απασχολούν όχι μόνο το δήμο αλλά και τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής, ευελπιστώντας ότι κάποια στιγμή, κάποιοι… θ΄ασχοληθούν ούτως ώστε να υπάρξει βελτίωση της καθημερινότητας των Ελλήνων πολίτων, την οποία είναι κυρίως “ταγμένοι” να υπηρετούν οι δήμοι.

Πριν την συνάντηση με τον Δήμαρχο, ο κ. Κικίλιας βρέθηκε στη Νεάπολη όπου και συναντήθηκε με κομματικά στελέχη και συνομίλησε με πολίτες ενώ στη συνέχεια είχε συνάντηση με Αστυνομικό Διευθυντή Λασιθίου κ. Γιάννη Παπαδάκη.

Το μεσημέρι παρέθεσε Συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ Λασιθίου ακολούιως βρέθηκε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία ενώ το πρόγραμμα της επίσκψης του θα κλείσει το βράδυ με την ομιλία του στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Λασιθίου.

  • Σε λίγη ώρα θα ακουλουθήσει και βίντεο με ολόκληρη την Συνέντευξη Τύπου του κ. Κικίλια.

 

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα