Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΙεράπετραΗ Βασιλόπιτα του Πολιτιστικού Συλλόγου Σταυροχωρίου-Κουτσουρά

Η Βασιλόπιτα του Πολιτιστικού Συλλόγου Σταυροχωρίου-Κουτσουρά

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Το βράδυ της Κυριακής 28 Ιανουαρίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος ευλόγησε και έκοψε τη Βασιλόπιτα του Πολιτιστικού Συλλόγου Σταυροχωρίου-Κουτσουρά, στο κτίριο που στεγάζεται το Κ.Ε.Π. της Δημοτικής Ενότητας Μακρύ Γιαλού του Δήμου Ιεράπετρας.
Ο Σεβασμώτατος ευχήθηκε στον Πρόεδρο κ. Χαράλαμπο Κανάκη, στο Διοικητικό Συμβούλιο και στα μέλη του Συλλόγου καλή και ευλογημένη από το Θεό χρονιά και καλή δύναμη στο σπουδαίο έργο τους για τη διατήρηση και ανάδειξη της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς μας και το μπόλιασμα των νέων του τόπου σε αυτή τη μεγάλη παράδοση.

Ο κ. Κανάκης ευχαρίστησε εγκάρδια τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Κύριλλο για την τιμητική παρουσία του και την ευλόγηση της Βασιλόπιτας του συλλόγου και προέβη σε ένα σύντομο απολογισμό της πλούσιας δράσης του Συλλόγου κατά το παρελθόν έτος.

Στην τελετή συμμετείχαν ο Αιδεσιμολ. Πρωτ. Ιωάννης Νεστοράκης, Αρχιερ. Επίτροπος Στ΄ Αρχιερατικής Περιφέρειας και Πρόεδρος του Συνδέσμου Εφημερίων της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης καί Σητείας, και οι Αιδεσιμώτατοι Εφημέριοι των Ενοριών Κουτσουρά Οικον. π. Κων/νος Κεντριστάκης και Σταυροχωρίου π. Αντώνιος Λιανακης, ενώ παρέστησαν τα μέλη του συλλόγου και κάτοικοι της περιοχής.

 

 

 

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα