Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος Νικόλαος“Το κόλπο του Μεραμπέλλου”

“Το κόλπο του Μεραμπέλλου”

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού 2018 

Το κόλπο του Μεραμπέλλου

 

ΑΓΙΟΝΙΚΟΛΙΩΤΙΚΑ

Κυνηγώντας την επικαιρότητα!!!!!

BLOCKBUSTER

Τεράστια εισπρακτική επιτυχία σημειώνει η καινούργια ταινία  Το Κόλπο του Μεραμπέλλου. Όλοι συρρέουν να δουν αυτή την εμβληματική και πρωτότυπη ταινία που σχεδόν σε υπνωτίζει.  Οι απρόβλεπτες και συχνές εναλλαγές της ταινίας σε μαγνητίζουν. Κανείς δεν πρέπει να χάσει αυτή την ταινία!!!!                       Γ.Π.

ΚΙΜΩΛΙΑ

Όντως αποτελεί γεγονός το ότι σημέρα καθώς περπάταγα στην παλιά μου γειτονιά τίποτα δεν είχε αλλάξει. Τα παιδιά ακόμα έπαιζαν κουτσό γραμμένο με κιμωλία μπλέ. Με πήγε πίσω στα παλιά… κλαψ!!!!                                                              Μ.Π.

ΜOONCHILDREN

Ο ζωδιακός κύκλος μεγάλωσε!!!! Κατά τη διάρκεια της τελευταίας πανσελήνου έγινε ευθυγράμμυνση των Διδύμων και της Παρθένου με αποτέλεσμα την γέννεση του 13ου ζωδίου. Μετά από πολύωρη σκέψη και έντονες συζητήσεις το ονόμασαν ΖΟΥΡΙΔΑ.  Άντε με το καλό να βρούν και την ΚΑΡΑΒΙΔΑ!!!!!                               Β.Φ.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΜΟΥ!!!!

Έντονη ανησυχία έχει σημειωθεί στον Δήμο του Αγίου Νικολάου από τα πολλαπλά κρούσματα απώλειας μνήμης. Τα περιστατικά έχουν σημειωθεί σε όλες τις ηλικίες. Οι περισσότεροι ασθενείς δεν μπορούν να θυμηθούν τους οικείους τους. Τι συμβαίνει άραγε στη πόλη μας;                                                                    Μ.P.

SINGING IN THE RAIN!!!!!

Αφορδακοί και καρεκλοπόδαρα προβλέπεται να πέσουν εξ ουρανού τις επόμενες μέρες. Ντυθείτε αναλόγως, με γαλότσες και σκουφάκια και μη ξεχάσετε μπρατσάκια. Ευτυχώς θα ποτιστούν τα δεντρά.                                                              Ε.Δ.

SOS

Στην πόλη μας συρρέουν διακεκριμένοι επιστήμονες, μεγάλες προσωπικότητες, μαϊντανοί και γλάστρες από όλο τον κόσμο για να ερευνήσουν το φαινόμενο της τοπικής, αινιγματικής απώλειας μνήμης.  Τι και αν μαζεύτηκαν μυαλά; Η βοήθεια σας είναι επιτακτική για την λύση του μυστηρίου. Βοηθήστε γιατί χανόμαστε!!!!!                          Ν.Σ.

 

Δηλώσεις Συμμετοχής στο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού 2018 από την 1η έως τις 7 Φεβρουαρίου 2018 στην Κουνδούρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγίου Νικολάου, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες

Κανόνες

1) Η κάθε ομάδα μπορεί να είναι από 4 έως 7 άτομα.

2) Πρέπει υποχρεωτικά ένα μέλος της ομάδας να είναι ενήλικας και να διαθέτει δίπλωμα αυτοκινήτου. Επίσης θα πρέπει να δηλωθεί τουλάχιστον ένα τηλέφωνο που να διαθέτει Viber.

3) Την ημέρα του παιχνιδιού, Κυριακή 11 Φεβρουαρίου τα μόνα μέσα που επιτρέπονται είναι το ποδήλατο και τα ποδαράκια.

4) Από την Τετάρτη 7/2/18 έως και την ώρα έναρξης του παιχνιδιού θα διεξάγεται το pre game που πιθανόν να χρειαστεί μέσο μεταφοράς.

5) Την ημέρα του παιχνιδιού για κάθε ομάδα θα υπάρχει ένας υπεύθυνος από τους διοργανωτές και θα απευθύνεστε σε αυτόν μόνο.

6) Όλοι οι γρίφοι και οι δοκιμασίες βαθμολογούνται εκτός από την δοκιμασία της εκκίνησης.

7) Οι γρίφοι και οι λύσεις θα δίδονται στο χώρο της βιβλιοθήκης και μόνο, όπου θα βρίσκονται και οι υπεύθυνοι διοργανωτές.

8) Όλες οι λύσεις που θα ζητηθούν πρέπει να φωτογραφηθούν (selfie με πάνω από 50% της ομάδας) και να προσκομίσετε ως απόδειξη την φωτογραφία με ένδειξη ώρας και ημερομηνίας.

9) Υπάρχει σύστημα βαθμολόγησης.

10) Σε όλους τους γρίφους μπορεί να δοθεί βοήθεια εφόσον ζητηθεί εκτός από τους γρίφους του pre game.

11) Οι διοργανωτές έχουν δικαίωμα να αλλάξουν την ροή του παιχνιδιού, αν αυτό κριθεί αναγκαίο.

12) Την Τετάρτη 7/2/18 και ώρες 19:00-21:00 θα λύνουμε απορίες σε μέρος που θα ανακοινωθεί μέσω της σελίδας στο facebook.

13) Mε την εγγραφή σας μη παραλείψετε να κάνετε like/follοw στη σελίδα μας στο facebook, Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού Αγίου Νικολάου.

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα