Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΣητείαΡεπορτάζΟ Π. Δημητροπουλάκης ανέλαβε την εκπροσώπηση της Δημοτικής Ομάδας «Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση»

Ο Π. Δημητροπουλάκης ανέλαβε την εκπροσώπηση της Δημοτικής Ομάδας «Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση»

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Στη συνεδρίαση της Δευτέρας του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας με την ανάληψη των καθηκόντων εκπροσώπησης της Δημοτικής Ομάδας «Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση» ο Πέτρος Δημητροπουλάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Ευχαριστώ και δημόσια την ομάδα για την ομόθυμη ανάθεση εμπιστοσύνης ως εκπροσώπου της.
Με την ευκαιρία θα ήθελα αναφερθώ στη λειτουργία του Δ.Σ.
Υποχρέωση όλων μας είναι, η προσήλωση στους κοινούς στόχους αλλά και η θεμιτή υποστήριξη των διαφορετικών και των προσωπικών προσεγγίσεων.
Όμως πολλοί και συχνά με τη συμπεριφορά μας, συμπολίτευση και αντιπολίτευση, συμβάλλουμε στην υποβάθμιση των θεσμών του Δημοτικού Συμβουλίου και της Δημοτικής Αρχής .
Κάνω έκκληση για αυτοσυγκράτηση και αποφυγή της προσωποποίησης των αντιπαραθέσεων. Η μια λέξη προσωπικής απαξίωσης, η μια φαινομενικά αθώα παραβίαση του κανονισμού οδηγεί στην άλλη και τελικά στον αποπροσανατολισμό και την απορύθμιση της λειτουργίας.
Υποθέτω είμαστε εδώ για να αφουγκραζόμαστε και να υπηρετούμε τον Δημότη που μας επέλεξε επί τη βάση συγκεκριμένων προγραμμάτων και προσωπικότητας κυρίως παρά για την προώθηση των προσωπικών μας επιδιώξεων.
Ας χρησιμοποιήσουμε το υπόλοιπο της θητείας μας στοχεύοντας στην αναβάθμιση του ρόλου του Δημοτικού συμβουλίου και στη βελτίωση της καθημερινότητας και των προοπτικών της τοπικής κοινωνίας και όχι ως εργαλείο ανέλιξης μας στην επόμενη.
ΣΗΤΕΙΑ 5/2/2018

ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ «ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΗΤΕΙΑΣ»

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα