Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΙεράπετραΗ κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Παράταξης «Ιεράπετρα Νέα Πορεία»

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Παράταξης «Ιεράπετρα Νέα Πορεία»

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Παράταξης «Ιεράπετρα Νέα Πορεία» παρουσία του Δημάρχου κ.Θεοδοσίου Καλαντζάκη, του ιερέα π.Αθανασίου Ταρλαντέζου, των Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων, Προέδρων, Συνεργατών του Δημάρχου και μελών της δημοτικής παράταξης.

Ο Δήμαρχος απηύθυνε τις ευχαριστίες του σε όλους τους παρευρισκόμενους για την ανταπόκριση στο κάλεσμά του αλλά και για τη συλλογική και ατομική συμβολή τους στον καθημερινό αγώνα επίλυσης προβλημάτων, παραγωγής έργου και διεκδίκησης των συμφερόντων του Δήμου Ιεράπετρας.

Στη συνέχεια ο κ.Καλαντζάκης ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Με τη βοήθεια όλων σας έχουμε καταφέρει, υπερνικώντας τις υφιστάμενες δύσκολες συγκυρίες για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, να προσφέρουμε ουσιαστικό έργο στο Δήμο μας, προχωρώντας εκεί που οι άλλοι σταματούν.

Το 2018 θα είναι η χρονιά υλοποίησης σημαντικών έργων για την Ιεράπετρα κι επειδή δεν αρκούμαστε μόνο στα λόγια, σκοπεύουμε μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να παρουσιάσουμε αναλυτικά το έργο της παρούσας Δημοτικής Αρχής.

Η δουλειά και οι προσπάθειές μας έχουν αρχίσει ήδη να καρποφορούν και συνεχίζουμε να μένουμε αφοσιωμένοι στους στόχους μας και στον προγραμματισμό μας για υλοποίηση σημαντικών έργων.

Εύχομαι χρόνια πολλά με υγεία κι ένα ευτυχισμένο 2018 για όλους σας.»

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα