Εντείνονται οι ετοιμασίες για το καρναβάλι Ιεράπετρας. Χορηγός επικοινωνίας η κρατική τηλεόραση

Λίγες ημέρες απέμειναν (Κυριακή 18 Φεβρουαρίου) για την μεγάλη αποκριάτικη γιορτή του Γεραπετρίτικου Καρναβαλιού που φέτος θα είναι ακόμη περισσότερο οργανωμένη, «λαμπερή» και γεμάτη από χρώματα, χορούς και μουσικές που θα κάνουν «Όλη την πόλη ένα Πάρτυ» όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση τους και οι διοργανωτές.

Οι ετοιμασίες από την ΚΟΙΝΩΠΟΛΙΤΙΑ και τις συμμετέχουσες ομάδες συνεχίζονται (σε χώρο που ο Δήμος Ιεράπετρας έχει παραχωρήσει) και είναι «πυρετώδεις», προκειμένου να μην λείψει τίποτε και να είναι όλα οργανωμένα και το φετινό καρναβάλι της Ιεράπετρας να μην έχει σε τίποτε να ζηλέψει από τα Καρναβάλια των μεγάλων αστικών κέντρων.

Η παρέλαση θα γίνει στην οδό Δημοκρατίας και όπως ήδη έχει γίνει γνωστό, παρουσιαστής της μεγάλης καρναβαλικής παρέλασης θα είναι ο δημοφιλής τραγουδιστής – παρουσιαστής Γιώργος Λιανός ενώ εντυπωσιακές Βραζιλιάνες χορεύτριες θα δώσουν το ρυθμό της σάμπα στην εκδήλωση.

Μέχρι στιγμής, όπως λέει στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο πρόεδρος της ΚΟΙΝΩΠΟΛΙΤΙΑ κ. Μανόλης Γεωργαλάκης, οι συμμετοχές είναι ήδη πολλές με αρκετές ομάδες (των 150 – 200 ατόμων περίπου η καθεμία) να έχουν εκδηλώσει σχετικό ενδιαφέρον.

Όπως μάλιστα χθες έγινε γνωστό, η ΕΡΤ θα αποτελέσει χορηγό επικοινωνίας του Καρναβαλιού, μεγαλώνοντας ακόμη περισσότερο την εμβέλεια του.

ΝΙΚΟΣ ΣΓΟΥΡΟΣ