Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΣτην προμήθεια σύγχρονου συστήματος ηχογράφησης απομαγνητοφώνησης των πρακτικών του Δ.Σ προχωρά ο...

Στην προμήθεια σύγχρονου συστήματος ηχογράφησης απομαγνητοφώνησης των πρακτικών του Δ.Σ προχωρά ο Δήμος Αγίου Νικολάου

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Στην προμήθεια σύγχρονου εξοπλισμού που θα χρησιμεύσει στο εξής, στην ηχογράφηση και απομαγνητοφώνηση των πρακτικών των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, αναμένεται να προχωρήσει σύντομα η Δημοτική Αρχή Αγίου Νικολάου, μετά την ολοκλήρωση της σχετικής μελέτης (προυπ. 15 – 17.000 ευρώ) από τον υπεύθυνο του τμήματος τεχνολογίας, πληροφορικής και επικοινωνιών του δήμου κ. Νίκο Καραβελάκη.
Όπως έκανε γνωστό ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, στην εν λόγω μελέτη διερευνάται το ζήτημα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας (tablet) καθώς και η δυνατότητα απευθείας απομαγνητοφώνησης των πρακτικών.
Μας ενδιαφέρει – πρόσθεσε- το κεντρικό σύστημα που θα επιλεγεί να έχει την δυνατότητα ενσωμάτωσης του ηλεκτρονικού συστήματος ψηφοφορίας σε δεύτερο χρόνο, και ευελπιστούμε ότι πριν το Πάσχα, θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες προμήθειας του νέου εξοπλισμού, ώστε το σύστημα, να λειτουργήσει σωστά και με απόλυτη ακρίβεια.

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα