Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΚρήτηΗράκλειοΧειρότερα από πέρυσι οι χειμερινές εκπτώσεις στο Ηράκλειο...

Χειρότερα από πέρυσι οι χειμερινές εκπτώσεις στο Ηράκλειο…

Από

Ημερομηνία

Παρά τις προσδοκίες του εμπορικού  κόσμου για αύξηση της αγοραστικής κίνησης και του τζίρου των καταστημάτων τους κατά τη διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων, η συνολική κατανάλωση είναι μέχρι στιγμής  περιορισμένη και ενώ οι εκπτώσεις ολοκληρώνονται στις 28 Φεβρουαρίου.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού συλλόγου Ηρακλείου Μανώλη Κουμαντάκη η κίνηση είναι μέχρι στιγμής στα καταστήματα του Ηρακλείου πολύ υποτονική . «Οι χειμερινές εκπτώσεις δεν πήγαν τόσο καλά όσο περιμέναμε»  αναφέρει με δηλώσεις του στο Ράδιο Κρήτη .Ελπίζαμε ότι θα πηγαίναμε καλύτερα αλλά δυστυχώς φαίνεται ότι χρήματα δεν υπάρχουν και ότι ήταν να δώσουν οι καταναλωτές τα έδωσαν την περίοδο των εορτών»
«Σε σχέση μάλιστα με την περυσινή χρονιά η κίνηση είναι μειωμένη» όπως επισημαίνει.
«Οι καταναλωτές είναι συγκρατημένοι λόγω της συνεχιζόμενης μείωσης της αγοραστικής τους δύναμης Αποδεικνύεται ότι λόγω της συνεχιζόμενης μείωσης της αγοραστικής τους δύναμης αλλά και της υψηλής φορολογίας, οι αγορές που κάνουν είναι μειωμένες παρά τα καλά ποσοστά εκπτώσεων που υπάρχουν στα καταστήματα του Ηρακλείου», αναφέρει ο ίδιος.
Το ενδιαφέρον τώρα στρέφεται στις επόμενες δύο εβδομάδες που απομένουν μέχρι να ολοκληρωθεί η χειμερινή εκπτωτική περίοδος.

Ελένη Στάθογλου

www.ekriti.gr

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα