Η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση στη Σητεία, οδηγίες στα πληρώματα

Η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση στη Σητεία, οδηγίες στα πληρώματα

Η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση στη Σητεία αρχίζει στις 4.00 μ.μ. την Κυριακή. Όλα τα πληρώματα – άρματα καλό θα είναι να βρίσκονται στο χώρο συγκέντρωσης (μουσείο- σημείο 1) αρκετά νωρίτερα. Όλοι στοιχίζονται πίσω από τον Βασιλιά Καρνάβαλο σύμφωνα με τις οδηγίες που θα τους δοθούν.
Με την έναρξη, η πορεία της παρέλασης ακολουθεί την διαδρομή από την οδό Παπανδρέου προς το λιμάνι, στο τέρμα της μπροστά από την εξέδρα του DJ στρίβει αριστερά στην οδό Καραμανλή προς την Πλατεία , όπου στη γωνία της ALPHA BANK (σημείο 2) τα οχήματα μόνο με τους οδηγούς διαχωρίζονται από τους πεζούς και ακολουθούν την οδό Δημοκρίτου και Παπανδρέου άνοδος προς το σιντριβάνι όπου και σταθμεύουν ή αποχωρούν.
Οι Καρναβαλιστές αφού κάνουν το γύρο της πλατείας επιστρέφουν από την οδό Καραμανλή, στρίβουν δεξιά στην Παπανδρέου άνοδος και στο διάζωμα κάνουν αριστερά και ακολουθούν την κάθοδο της Παπανδρέου έως τους επισήμους και την εξέδρα του DJ όπου στήνουν όλοι μαζί τρελό χορό.
Με το πέρας της εκδήλωσης, ακολουθεί After parade Street Party, στον πεζόδρομο της οδού Ελ. Βενιζέλου, με κοινή μουσική σε όλα τα παραλιακά μαγαζιά και εναλλασόμενους DJ.