Παραδοχή από τον δικηγόρο του Τραμπ: Πλήρωσα από την τσέπη μου για να εξαγοράσω τη σιωπή της πορνοστάρ

Ο Μάικλ Κοέν, προσωπικός δικηγόρος του Τραμπ, δήλωσε στους New York Times, ότι έβαλε από την τσέπη του τα 130.000 δολάρια που καταβλήθηκαν τον Οκτώβριο του 2016 στην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, προκειμένου να μην προβεί σε ενοχοποιητικές αποκαλύψεις για την σεξουαλική σχέση που διατηρούσε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ όταν ο ίδιος ήταν ήδη παντρεμένος με τη Μελάνια.

Όπως κατάθεσε ο Κοέν στην Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εκλογών η καταβολή του συμφωνηθέντος ποσού ήταν έννομη και δεν είχε δηλωθεί ως έξοδο προεκλογικής εκστρατείας, όπως είχε καταγγελθεί από τον οργανισμό Common Cause.

Επίσης, όπως επισήμανε στη δήλωσή του, τα χρήματα δεν προέρχονταν από τον Τραμπ αλλά από τον δικό του λογαριασμό, και δεν ζήτησε ποτέ από τον δισεκατομμυριούχο να του τα… επιστρέψει.

Ο Λευκός Οίκος διέψευδε κατηγορηματικά τον περασμένο μήνα ότι υπήρξε οποιαδήποτε σεξουαλικής σχέση μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και της Στέφανι Κλίφορντ.

Η Κλίφορντ, η οποία είναι γνωστή με το ψευδώνυμο Στόρμι Ντάνιελς στην πορνογραφική βιομηχανία, είχε αναφέρει κατ’ ιδίαν πως είχε σεξουαλικές συνευρέσεις με τον Ντόναλντ Τραμπ τον Ιούλιο του 2016, στο περιθώριο ενός τουρνουά γκολφ στο οποίο συμμετείχαν πολλές διασημότητες κοντά στη λίμνη Τάχο, σε μια τουριστική περιοχή που διαπερνά τα σύνορα των αμερικανικών Πολιτειών της Καλιφόρνιας και της Νεβάδας.
www.real.gr