Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΧανιάΡεπορτάζΤέταρτος διεθνής διαγωνισμός αφίσας από το Μουσείο Τυπογραφίας

Τέταρτος διεθνής διαγωνισμός αφίσας από το Μουσείο Τυπογραφίας

Από

Ημερομηνία

Τον 4ο διεθνή διαγωνισμό αφίσας με θέμα την Τυπογραφία προκήρυξε το Μουσείο Τυπογραφίας στα Χανιά. Στόχος του διαγωνισμού, σύμφωνα με ανακοίνωση του Μουσείου, είναι να συνδέσει το παρόν και το μέλλον των γραφικών τεχνών με την Τυπογραφία και την ιστορία της.

Οι συμμετοχές αφορούν κυρίως επαγγελματίες και σπουδαστές των γραφικών και εικαστικών τεχνών, αλλά και ερασιτέχνες που μπορούν να μετουσιώσουν τις ιδέες τους σε αφίσα.

Οι τριάντα αφίσες που θα διακριθούν από την κριτική επιτροπή θα παρουσιαστούν σε έκθεση που θα φιλοξενηθεί στο αμφιθέατρο του Μουσείου Τυπογραφίας και η οποία θα εγκαινιαστεί το Σάββατο 23 Ιουνίου 2018, στις 7:30 το απόγευμα.

Οι τρεις πρώτες αφίσες που θα διακριθούν θα αποτελέσουν κεντρικό τμήμα της έκθεσης και οι δημιουργοί τους θα λάβουν σημαντικά χρηματικά έπαθλα: Ο πρώτος νικητής 1.000 ευρώ, 700 ευρώ ο δεύτερος νικητής και 500 ευρώ ο τρίτος νικητής.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετέχουν στο διαγωνισμό θα πρέπει να αποστείλουν το έργο τους έως την Κυριακή 13 Μαΐου 2018 στο email: typography.poster@gmail.com.

 

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα